:: love is a gift ::

Wednesday, July 28, 2010

walking along the aisle

selepas baca post xora yang ni. saya terfikir, macam mana yang mahu ketika melangkah masuk ke dalam masjid masa nikah nanti..

saya mahu semua tetamu telah duduk dan bertenang, baru lah saya nak melangkah masuk. konon2 nak semua mata pada saya la.. dan... saya mahu mama yang mengiringi saya pada masa itu.

saya mahu pegang tangan mama, seperti selalu masa nak melintas jalan..(saya penakut lintas jalan). saya mahu langkah-langkah terakhir saya sebelum diserahkan wali kepada seorang suami, bersama mama. seperti mama (mewakili abah) yang menyerahkan saya. dan saya tahu debaran masa tu, saya hanya mahu mama di sebelah saya.

bridemaids n maid of honor pun follow jugak la..

ke ibu pengantin kena duduk je?

Tuesday, July 27, 2010

ilmu rumahtangga *wink*

Boy or Girl?

First to study his research you must know that Y equals the male sperm and X equals the female sperm.

1. If you want to have a girl, you should have intercourse 3 or more days before ovulation. Why? The Y sperms seem to be weaker at this time of the month.

2. Penetration into the vagina during intercourse is also important. Shallow penetration seems to favor girls and deeper penetration seems to favor boys? It has to do with the levels of acid PH. The entrance to the vagina has a higher level of acid.

3. Position during intercourse is important. If you want a girl, you should stick to the missionary position. If you want a boy, rear entry (doggy style) is the position you may wish to try.

4. Orgasms also play a role in determining the sex of a child. Actually, it is the female orgasm that plays the role. A woman's body releases a substance that rises alkaline levels when she orgasms. Boys are produced much quicker when there are higher levels of alkaline. For this reason, a woman should not try for an orgasm if she wishes for a girl.

5. If you love having sex, than you will love this idea for making a girl. You should make love every day after the first day of your period until 3 days before you start ovulation. Then you stop until the last day of your next period (unless you get lucky and you have no next period because you are pregnant)

6. Y sperm seems to like cooler temperatures. For this reason, if a man wants a boy child he should not wear tight underwear like briefs. He should wear boxers or underwear that will give him more breathing space. By the same token, you should not begin wearing tight briefs to conceive a girl. Wearing tight boxers just decreases the chances for a man to be fertile.

7. The X sperm likes warmer temperatures. Men wanting a baby girl should try taking a hot bath before intercourse.

Sunday, July 25, 2010

need your opinion - pengapit

how to choose a pengapit?

single or married?
biasanya orang amik yang single kan? tapi kenapa ye?

family or friends?
i read somewhere, prefer family, tahu urusan serba serbi dalam hal kenduri jugak. senang nak adjust, nak atur. dan beliau kenal most of the family members and friends.
kalau friend, make sure a bestfriend, bukan sekadar datang untuk mengepit. tak tahu ujung pangkal. ini yang tahap tidur sebantal, kenal dari salasilah 7 keturunan punya. huhu.. in case of anything, senang dia nk inform atau nak approach.

older or younger?
kalau older-dia mungkin lebih berpengalaman. senang dia nak arahkan orang2 tertentu utk buat sesuatu. mungkin..
kalau younger - senang bagi pengantin nak suh dia buat itu ini..takkan lah jadi segan.

more or less?
ok, sensitive issue here. saya ada discuss dengan a friend. macam mana kalau those ppl in the list, prettier than the bride. always menjadi tarikan di mana jua. with or without make up, selebek or neat, kira pakai apa pon cantik gila la..contohnya nakisha. hahaha.. sorry necky, obviously awak takleh jadi pengapit sebab time tu tengah pegang baby. nanti baby awak nangis kang awak tinggalkan saya plak. haha..(alasan..sbb i afraid u gonna grab all the attentions..haha)
or let say if your bestfriend is a big size person. saya takmau makcik2 yg mulut macam *&^%* tu berbunyi dan menyinggung. but she's the most comfortable person bagi kita.

so, what say u? mungkin ex-b2b boleh bagi pendapat melalui pengalaman?
p.s: tak ada kaitan dgn sesiapa ye..juz wondering.

review e-day : catering

for catering masa e-day tu, saya bagi 5 bintang! the food, setiap yang datang cakap sedap. the service, cekap, khemah dipasang 2 hari sebelum. (tapi i malu part ni sbb mcm beriya sgt..), service masa kenduri pon bagus, meja sentiasa bersih dan cepat dikemaskan.

ini jiran-jiran saya yang sangat amat banyak membantu.
tanpa diorg mungkin disaster majlis.
terima kasih banyak2. =)

ini encik tunang dan family.
makan tak ingat tunang ni..saya tengah kebulur dalam umah.
untuk family vip, catering ni hidangkan makanan atas meja.

harga : rm6.50 seorang.
additional : upah masak kambing RM100 seekor.
khemah: rm 200 satu khemah (yang ni tak sure harga)
lauk : ayam goreng berempah, daging masak apatah yg itam2 tu tapi bukan masak kicap, gulai dalca, kurma kambing, acar buah, ayaq siram, buah oren..hehe

interested?
here's the contact number
Majid's Catering
Canopy (anak pak majid nama abg jan, nama company tak ingat)
Rumah : 04-7319659
HP : 012-4947854
Anak Pak Majid (Abg Jan) : 012-5695256
Abg Jan ni uruskan canopy. segala jenis canopy ada.
tapi kalau khemah utk perkhemahan tu tak ada la..hihi..

dan saya n family dah confirmed amik catering ni lagi utk majlis nanti. =)


p.s.: kalau tak caya sedap, tanya qistin. dia makan dua kali. hehehe..oopps..terpecah rahsia.

Tuesday, July 20, 2010

videographer?

is it necessary?

saya dapat quotation +rm900 untuk tambahan videographer untuk majlis nikah + sanding oleh a photographer. RM900 adalah sangat murah. 2 events ok. hari lain2. nak amik ke tanak? sebenarnya xletak budget pun. tapi quotation both photog + videog = budget photog asalnya.

ke save that rm900. ask sedara video kan aje pakai handycam.
walopon gamba confirm goyang2 dan pening2 nak tengok..
but it would fun kan.

huu..
susah untuk buat pilihan.

kalo xde langsung, kang terlepas moment2 berharga mcm L-O-V-E camne..huhu...

shoes

dah scheduled post ni. pastu tengok2 cik xora pun punyai impian yang sama. yeah! her shoe will be in pink. sangat cantik!

*mode berangan bersambung* part kasut pulak. saya berangan2 mahu pakai kasut berwarna masa reception. contra dgn baju yang berwarna putih. tapi masih kekal dalam warna tema. tapi soalannya, kat mana nk cari kasut warna camni? mahal ke murah? i don't want to spend too much just for kasut. ye, saya boleh pakai lagi, tapi banyak lagi keperluan lain yang penting daripada berhabis untuk kasut. bersederhana tu utama. janji cun.





source: pakcik kesayangan (google)

p.s: tahu tak google telah disenaraikan the best work place of the world?
kalau tengok facilities kt situ memang best lah.
tapi keja stress ke tak tu tatau la kan.


Monday, July 19, 2010

are you lucky enough?

Mayfair giveaway!

With just RM 29.90 ONLY as a registration to confirmed your seat, all you'll get is 4 bonus worth RM 1150! the offer valid until 31st December 2010, however the invitation cards which are to be given away is due to first come first serve basis. That's why confirmed registration. the best thing is, the 50 lucky ladies can redeem the free treatments plus 1 product at any outlets near to you and not restricted to that particular outlet.

1) NL909 LIFTING FACIAL
-lift up your skin, reduce double chin.
duration : 45 minutes
price worth : RM 180

2) ANTI-STRESSING
-aroma therapy spa
duration : 20 minutes
price worth : RM 250

3) SLIM MEDIC SPOT SLIMMING PROGRAM
- fat and toxin removal from your body
duration : 75 minutes
price worth : RM 680

4) SLIM BATH SHOWER GEL 200ml
- ideal to cure cellulites, stretchmark, dead cell and uneven tone color, can be applied to all over your body as well as shower gel
price worth : RM 39.90

For more info, kindly go this link.

p.s: saya tak dapat komisyen apa2 pon. found it so interesting to share with you. no hidden charge seriously. just pay that rm29.90.. i'd confirmed mine.

dress with flowers

saya rasa baju ini sangat cool dan cantik. ada bunga2 ditampal di bajunya. ini ialah pemenang busana ratu sehari. saya cilok dari facebook kak naza sentuhan derina. MUA dan baju ni dari johor bahru. cantik kan..


the dress

disebabkan saya tamak. dan kedah tak ada majlis berinai. maka saya tak ada peluang bergambar dengan baju yang pelbagai. jadi, saya mahukan baju kurung (moden) untuk majlis nikah saya, one piece dress (gaun tapi bukan yang kembang tu) untuk reception sebelah kedah dan baju kebaya untuk majlis bertandang. hehehe..perfect enough for me. part berangan la. belum buat apa2 pun lagi. hehe..

baju nikah, saya nak plain white chiffon with lace patches. reception saya nak lace n kain satin ape tah. bertandang saya dah goda2 encik bolat nak pakai songket kot.

insyaAllah, my reception dress will be in white. tapi lace n beads purple. (boleh ke aa??) contohnya macam baju pengantin ni. tapi dia pakai kebaya la.

saya sangat suka tudung dia. simple dan sangat sweet.
source : photoaura

yang ni beads tak silap saya. baju rumah kebaya.
source: tak ingat..sorry.
(rumah kebaya kot. saya cari balik tak ada pun gamba ni)

saya mahu dress yang macam ni. tapi warna putih lace purple.
ni contoh baju daripada my possible vendor.
sazai's collection.

tapi saya minat bahagian atas yang full lace macam gambar2 ni. saya tak pasti sesuai atau tidak dengan dress tu. yang gambar ni lace dia sewarna dengan dress.


source : google

*mode berangan*

i wish my WP baca blog ni dan merealisasikan impian saya.
saya belum ada WP pon. hehe..

Sunday, July 18, 2010

i choose purple plum

saya sudah lama memilih purple sebagai tema warna wedding saya. sebelum jumpa encik bolat lagi. *gatal* berangan memang indah. masa sekolah lagi. tapi masa tu belum la specifickan purple macam mana. saya tak mau light purple, tapi saya nak purple plum atau ada yang sebut royal purple atau dark purple. mana2 lah..janji paham. hehe..and even in my 2nd entry saya dengan yakinnya stated the theme color. dan hingga ke hari ini saya masih mahu warna yang sama. cuma wedding saya tak ada tema konsep. garden ke, traditional ke, moviestar ke, suka hati je.

ini purple plum
source: perfectpallete

ini mix up variation of purple
source: pakcik gugel

saya mahu semuanya berwarna purple plum. baju mama abah, baju pakcik makcik, baju bridemaids, baju bestman, kain lapik meja, kain scallop, pelamin, bunga2, bilik and etc etc. tapi perlu combine dengan warna lain la. kalau purple plum semua kang orang ingat kilang cadburry pindah kat umah saya.

purple plum + white? or purple plum + silver?

and besides that, combination of pink, variation of purple pun perlu juga. tapi haruslah penguasaan warna purple plum yang banyak.

dan paling penting, i will not wear purple! haha..haruslah pengantin menonjol kan.



Friday, July 16, 2010

bunga tangan

i heart these handbouquets.
(for self reference - nanti nak tunjuk kt florist nak bunga apa..hihi)

source : sher


fuzz's wed

chantique

whitelacetale

Monday, July 12, 2010

wedding entrance

bagi yang buat reception di dewan atau hotel, mungkin ada kelebihan untuk buat wedding entrance. biasanya kita tengok wedding entrance, pasang lagu, pengantin berjalan masuk. kalau tengok kat youtube, ada banyak wedding entrance yang menarek. biasanya omputeh ni menari2 la. and my fav is JK wedding entrance.


source: youtube

macam tak sesuai pulak dengan adat budaya kita kan. tapi hani madu punya wedding entrance macam cool gak. hehe.. refer to cik belle entry. family n kawan2 dia sporting untuk perform menari sama2. tapi bukan ke kita ada joget lambak? hehe.. ada lagi ke yang buat?

my dear sister, fuzziha's wedding entrance pun sangat comel. sayang seribu kali sayang..x ada videoclip. i can only share pictures with u. it was in Jan, 02, 2010. kat dewan alwy, frim, kepong. masa pengantin berarak masuk, my nephews, along naufal & angah wildan, 6 & 4 years old, pegang word L-O-V-E. pastu pasang lagu Nat King Cole L-O-V-E. so, these little heroes, angkat huruf masing2 mengikut lagu. dan mereka sangat2 comel. sambil melangkah masuk ke dewan. saya masa tu sampai menangis sebab comel sangat. hahaha.. over kan. sorry kakyang, masa tu memang dah tak tengok pengantin. diorang dah jadi main focus..

along naufal dengan penuh "kompiden" angkat huruf L bila lagu tu
sebut 'L for the way you look at me..'
mummy yang over excited sebab anak2 berjaya mengikut arahan..hehe


L-O-V-E
muka fokus dengar lagu, sebab masa tu satu dewan dah sangat kagum,
diorang dah macam star, flash kamera sana sini,
saya? tengah sokseksoksek nangis..sbb comel sgt..
tah ape-ape..=)

Sunday, July 11, 2010

budget tunang

for those yang planning nak bertunang. tips utama daripada saya ialah ikut kemampuan! bagi yang selalu blogwalking, memang anda akan terpengaruh dengan kecantikan majlis blogger2 tertentu. sebab saya sendiri penah macam tu. sampai satu tahap saya stress. tapi saya dah buat ingatan untuk diri sendiri, untuk lebih rasional. bukan ikut nafsu.

saya sediakan budget dalam bentuk excel. saya sediakan ruang untuk budget dan perbelanjaan sebenar. saya masukkan segala perbelanjaan sebelah saya dan sebelah encik tunang, catering, kain, tempah, hantaran, tol, minyak, dll. sebaiknya budget lebih sedikit dalam 10% daripada jumlah sebenarnya. hampir keseluruhan majlis tunang saya ditanggung oleh saya dan encik tunang. mama abah ada jugak top up here n there, tapi saya cuba untuk minimisedkan jumlahnya. (macam anak solehah kan kan..kihkih). tapi sebenarnya saya tahu majlis kahwin nanti akan disponsor oleh mama abah lebih separuh. hehe.. kira saya cuba lah tanak menyusahkan part tunang ni. ada jugak sedara mara dan jiran2 yang sponsor kuih muih dan doorgift. alhamdulillah..

tips untuk save budget majlis tunang:
1. jangan rapat2 sangat dengan sedara mara
2. jangan kawan ramai2 orang
3. cari pasangan antara jiran tetangga ja
4. semua menda buat sendiri termasuk kait baju sendiri, bancuh gam sendiri, lekat sendiri, dll.
5. takyah bertunang langsung.

hahaha..ye, jangan ikut tips saya.

jemputan majlis tunang saya 200+, sebab saya ada ramai sedara mara yang rapat dan dekat, termasuk jiran tetangga yang sangat rapat, kawan2 saya jugak ramai dan sanggup bersusah payah balik dr jauh untuk majlis saya. saya sangat2 bersyukur dan gembira.

encik tunang saya orang selatan, saya di utara. maka tol dan minyak mahal. tol lebuhraya ok, bukan tol2 masa majlis tu, kat utara takda adat tu. dan perlu fikirkan accomodation untuk keluarga beliau dari jauh tu.

saya anak tunggal tercenta mama abah saya. saya kerja jauh. maka, mama lebih selesa dengan catering daripada masak sendiri. saya terlebih kreatif untuk DIY. maka semua kena tempah.

alhamdulillah..saya sangat2 hepi. no complaint at all from me.

terima kasih kepada mama abah yang excited dan bersusah payah, jiran2 (walopon diorang tak baca blog ni) yang banyak support n tolong mama abah yang kadang2 panik tatau nak buat macam mana, keluarga dan kawan2 yang sentiasa ada dari jauh dan dekat...n encik tunang dan keluarga sebab sudi meminang saya. hikhikhik.. i love you~~

sapa nak excelsheet saya, sila email ok. =)


P to the I to the N to the K

1. Link kepada orang yang bagi award ni:
2. Nyatakan sebab musabab anda minta kaler PINK:
huh?pink?? eeuuwww..!!

3. Sejak bila suka kaler PINK:
tidak diketahui sumbernya.
bila masa suka?
i centa ok! hehe..

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK:
pensil, beg, purse, bajuss, tshirtss, stokinss, b**,p******,
bunga dalam keta, bekas air, tudungss, err...this is too much! dah!
xnak list dah.
hahaha..tp ai x suke hello kitty!

5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK:

logik la upload gmba tunang rituh. hihi..

6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK:
huda
missX
sab sabby
nora
Amalina

hahaha..pandai2 je eden..


Friday, July 9, 2010

Win a couple tshirt from Q&A


my dearest bestfriend, Puan Q&A a.k.a Qistin is running a contest!

how?

wear these t-shirts.

give your best pose & shot!

send it to qisas.ku@gmail.com
Please include your name & phone number

and

win these new-design t-shirts

for him

for her

syarat-syarat penyertaan:
1. ofcourse la have to have those bride&groom tshirt
(which is saya pun x ada lagi..sebab tahun depan baru jadi bride&groom)


Contest End 16 July 2010

The winner will be announced on 20th July 2010.

Good Luck!

i'm nice n great (hihi..)


1. Anda mesti memberi pujian kepada pemberi 'award' ini.
yeaay! tima kaseh kepada cik2 yang baik hati nadia & masmona

2. Sila beri award kepada 10 bloggers yang lain.

aweennye
cik belle
cik xora
nawal
elya elmo
alena frame rama2 terbang
nora a.k.a aira
Amalina
sk
mysarah

sorry ye tak letak link.

3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger ni.
saya yakin mereka baca..*padahal malas*

4. Bagaimana anda boleh di gelar 'blog' yang 'Best and Great'?
sebab dapat award ni. hehehe..

Wednesday, July 7, 2010

review e-day : hantaran - kek

hihihi..macam best tengok cik nora a.k.a aira review pasal kek tunang. tiba2 saya pun nk sibuk2 update gak. hehehe..

kek tunang ni hantaran daripada encik bolat kepada saya. pilihan beliau sendiri bentuk ni. ladybird yang sangat comel. ditempah di secret recipe. cara nak tempah, pegi ke mana2 secret recipe, tanya diorang boleh buat tak. seminggu sebelum tarikh nak amik. kek kat dalam encik bolat request kek coklat - my favourite. hehe.. dan tau2 la kek secret recipe kan..sedaaaappppp sgt! harga utk kek ni rm98. kalo nak design lebih canggih manggih mahal la lagi.

nampak tak terbojol kt tepi tu..hehe..
saya rasa sebab panas, fondant tu menggelembung.
but still nampak comel..*puji sendiri*

aksi ganas disaksikan my nieces n nephews..
ladybird nak kena sembelih..hehe.
sayang gila rasa masa nk potong ni.


boleh bersanggul tinggi

dear readers (bajet femes.hiks)

here i would like to share with the links tentang hukum wanita bertudung bersanggul tinggi.
kalau ada yang pernah baca sebelum ni kat blog2 lain, ada yang cakap hukumnya haram.

“ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka( isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang ( nipis&ketat). Di atas kepala mereka pula(wanita) terdapat bonggolan (sanggul atau tocang) seperti bonggol unta yang lemah gemalai. Oleh itu laknatlah mereka semua. Sesungguhnya mereka adalah wanita-wanita yang terlaknat”- hadith riwayat Ahmad , jil.2, ms. 223.

Rasulullah s.a.w bersabda:

“dua golongan penghuni neraka yang mana aku sendiri belum pernah melihat keadaan mereka didunia: golongan yang membawa cemeti seperti seekor lembu lalu menggunakannya untuk memukul manusia dan juga kaum wanita yang berpakaian seperti bertelanjang, menggoyangkan badan dan berlenggang-lenggok, kepala mereka ada suatu seperti bonggol di kepala unta yang bergoyang-goyang. Mereka tentu tidak akan memasuki syurga atau mencium baunya sedangkan bau syurga itu dapat dihidu dari jarak perjalanan begitu dan begini”

–hadith riwayat Muslim. Hadith no 212-


jawapan :

videoclip ceramah ustaz zaharuddin.net (sila klik)

ustazah dr. mashitah kata (click to link):
Tidak ada salahnya bagi wanita hendak bersanggul tinggi atau rendah. Bagaimanapun, harus hukumnya bagi wanita berambut panjang untuk bersanggul. Saya tidak melihat bersanggul tinggi menampakkan seorang wanita berlebihan dalam penampilannya.

Yang penting ialah auratnya ditutup kerana Allah mewajibkan wanita menutup aurat untuk menjaga kecantikan mereka.

Dalam menutup aurat, syarat yang mesti dipenuhi ialah pakaian tidak terlalu ketat kerana boleh menimbulkan fitnah dan persepsi negatif.

ustaz nor amin kata (click to link):
Sanggul tinggi adalah harus apabila tidak menarik perhatian orang lain dan tidak mempunyai niat-niat yang tidak baik sepertimana dinyatakan di atas. Awas!!! Jika sanggul tersebut dapat menarik perhatian orang bukan mahram dan boleh membangkitkan syahwat orang lelaki lain, maka ia menjadi haram dan perlu menukar teknik sanggulnya dari tinggi menjadi rendah. Harus bersanggul tinggi dihadapan suaminya atau berpakaian cantik dihadapan suaminya, kerana ini adalah suruhan agama berhias untuk keselesaan suaminya.

renung-renungkan dan selamat beramal.
hehe..

credits to hawa koleksi vispera for sharing the links with me.

Tuesday, July 6, 2010

kenapa komen ilang?

saya tatau kenapa komen tak keluar kat comment box tu. tapi saya dapat notification email. dan saya yakin commentator ni tak delete. blog sila jangan sengal. ke saya punya je yg pening??

Nora a.k.a Aira has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
ouch..purple..my fav colour hehe :) cantek!
sikecil: my fav too!

A W E E N N Y E has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
awn pn tringin nak DIY sndiri hantaran ...nak surprise si dia...tapi ntahlah, tgk nnt mcm mn. Apa akan jadi...awn ni malas sket bab2 kesenian ni..kalo suruh nyanyi or tarian tradisional nak la..just kidding!!!
good luck
sikecil: haha..sama lah kita..tu yg ragu2 tu mampu ke buat sendiri ni. dulu2 cikgu seni cakap jgn cuba2 buat..sbb teruk sgt.hehe..

amElyn has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
eh suka la part entry tudung vispera tuh!
nak tanya, dia mmg customize the tudung based on our shape muka eh??
hmm.im wondering how they will charge.pricey ke reasonable??
im following u dear~
feel free to dro by n share info or any tips sama2 eh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
kip in touch!! xx
sikecil: hi amelyn, welcome2! saya linked awk k. ye tudung vispera tu dia mmg customized ikut muka kita. hmm..saya dpt free. hehe..tapi yg saya tau harga dia agak reasonable..dia jahit sndiri. berbaloi. kemas.

ElyaElmo has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
Si kecil..kawan elya buat hantaran mcm Arma ni last month..die kata buatnya sgt senang...
Elya rasa tunang si kecil kenal mmber elya ni...cuber tnye die, kenal tak Tania, klo kenal, Si kecil, leh usha2 kat FB die :D
sikecil: waah..yeke..will check on it! thanks elya.





Monday, July 5, 2010

DIY hantaran?

arma couture

tiba2 tersangat amat berkenan dengan hantaran ni. warnanya perfect for my wedding! huk..sangat cantik.. jatuh centa. ~~~~

bantal
ada sesapa nak sewakan tak? saya pikir kalau saya buat, takut tak jadi & tatau nak guna utk apa lg lepas ni. huhu... cik xora, awak tanak sewakan ke..hehehe..

bunga
apakah nama bunga2 itu? saya x kenal bunga..hehe.. nampak macam ada roses (warna apa tu?), orkid (kan?) yg len tu ape?
camna nak cucuk kt span?? tak basah ke bantal tu nanti?? konpius..


entry yang penuh tanda tanya.

qistin, nak tolong buat tak? heee...