:: love is a gift ::

Tuesday, September 3, 2013

baby facebook

uhuk! uhuk!
(lap habuk..)

assalamualaikum.

hai.

aku memang dah lama x update. as i told before.. aku update kt instagram. memang selalu lah upload muka budak bambam tu. link pulak kt facebook. sampai kan kalau jumpa orang.. aku dah biasa sgt dgr.. haaa..ni la yg dok selalu tengok kt facebook ni. ni la baby facebook ni. haa ni laa yg dok tengok gambar je selalu..baru jumpa. 

anak aku plak..terkebil2.. hehehe..

yes, i do upload those pictures to share the happiness. tapi mainly because, aku terpikir, itu medium paling selamat aku tinggalkan kenangan untuk aku, dan ammar. kalau dalam fon dan laptop dan cd.. kemungkinan hilang dan lesap adalah tinggi. memang banyak lagi dalam simpanan. tapi dalam media social pon cukup banyak untuk tengok perjalanan hidup tu.

kalau lah.. satu hari.. aku tak ada di sisi ammar...
ammar boleh tengok dan dengan harapan boleh rasa kasih aku daripada gambar2 dan video aku upload tu. acewaahh.. (music background sedih2 plak ) hihihi..

anak teruna saya dah besar dah.