:: love is a gift ::

Saturday, May 12, 2012

first day at the nursery

hari ni, 11 mei 2012, first time tinggalkan ammar kat nursery. plannya semalam nak try hantar. tapi masing2 tak sampai hati. maka, tertangguh ke hari ni. hari ni plan nak pegi baby expo. takmau bawak ammar. sian dia, ramai2 orang. 

malam sebelumnya dah packing bag ammar. dah label botol susu.
berdebar.

barang2 yang dipackingkan adalah seperti berikut. ecewah..
1. baju - 3 pasang 
2. diapers
3. kain napkin
4. minyak telon 
5. jerslin oil
6. booties + mitten
7. feeding bottle
8. ebm - 4botol 3oz

dah siap2kan ammar. dekat2 tengahari kitorg hantar.
kakak2 nursery tu welcoming ammar baik je. 
bagi la pesanan2 sikit. pastu naik keta cepat2 jalan.

tak sempat keluar gate, aku dah menangis2. huuuuuuuuuu~~ T___T
sedih oi tinggal anak. sian dia kena tumpang kasih sayang orang.
husband aku pujuk2 sambil sedih2 sekali. haru..
call mak aku, dia plak nangis sekali. lagi haru..

ok tu je nak cite.

nanti la cite pasal baby expo plak.

huhu...lagi menitiskan air mata bab tu. huhuhu..

4 comments:

Anonymous said...

nas, tak jd hantar kat babysitter yg ko citer ari tu ke?

-iza-

Mrs Kecik said...

dia nak p umrah. aku try nursery. kalau ok, aku hantar nursery kot. tgk lah camne.

Anonymous said...

kak nasrah,
sy x leh nk nangis baca entry nih...tp sy gelak besar...huhu~

comel jer...

Mrs Kecik said...

hahaha..xpe fiza..
tgk la time nanti akak nk gelak guling2. hahaha