:: love is a gift ::

Tuesday, July 19, 2011

the hiccups

i did have a great time during my wedding days (both, my side n his side). i love everything about it. everytime i flip through the pictures, i couldn't stop beeing so grateful to Allah. alhamdulillah~

but of course, as any other weddings, it had its own hiccups here and there.

along the journey, i share almost everything here, but not all. thanks to you (yes YOU), everything turned out easier with all your helps.

besides my dear hubby, qistin was and always my other diary. who listened and comforted me along the way. so do atia. we started to share list of vendors, and all. end up, we share the feelings, better and worst. trying our best to support each other. i did have time2 drama swasta meleleh air mata, mengamuk and all. hihi..even before the day before the nikah.

we choose not to blog or give any bad review.

for me, there's some vendor did give me some hiccups. mungkin bukan rezeki saya. bg saya, kalau that vendors teruk sangat, masakan dia boleh bertahan dengan business dia kan. mungkin masa dengan saya saja, ada hiccups sikit. so do some 'mak bedah' who came to my wedding. kalau dilayan berdosa berkoyan2 rasanya. i chose to buat bodoh or moved away from that place.

no need to beriya2 mencanang segala cerita di sana sini hanya kerana mungkin their once in a while mistake, just because we are the blogger, we have the word power to tell the world. come on lah.. kalau dah beratus clients dia, kat sorang dua ja dia kinda tersilap steps, no need to rosakkan periuk nasi orang kot. they just a normal humanbeing.

insyaAllah, kalau kita boleh bersabar, Allah gantikan yang lebih baik. Allah tu kan maha adil.

as for me, i just enjoyed my day. pray hard everything will turn out well n blessed.

alhamdulillah~

10 comments:

K.I.N.A said...

well said! betul..semua ada hikmahnya..

Miss Aai said...

i am so agreed!~ :)

cheQmOomOo said...

:)

anaztasias nora aira said...

Allah tahu yang terbaik untuk hambaNya :)

LittleSunshine said...

=)......yaaa btioiii

Hidayati Farhan said...

tp klau tgh mrh tu la yg x saba2 nk tell the whole world. ya, dia silap, kite pon silap. ehh, jgn la tutup belog ye nasrah :D

Yanti Padli said...

Biasa la tu kan majlis, bila ramai orang ramai la kerenah nya..

Tapi semua berakhir dgn gembira..

Selamat berbahagia nasrah

JUM JOINT: http://yantipadli.blogspot.com/2011/07/hadiah-contest-paling-senang.html

sempat g aku nak promo kan??

Darling Aween said...

for me also, better keep it kat kita diam-diam psl vendor yg mana buat kia skt hati ....btol Allah gantikan yg lebih baik utk kita...not for our wedding tpi wedding kwn2 kita yg lain...dah mereka yg baru knal tu boleh jadi sahabat..itu cukup bebesar hati....

♥ balkidz_hunny ♥ said...

setuju!

entry kau penuh kematangan. i loooikkkeee :)

hazlynda kushairi said...

betul, aku pun setuju. drpd tutup periuk nasi org, baik tutup mulut sendiri.