baby expo 2012


kali ni aku berjaya attack baby expo kt midvalley tu. best! byk booth. harga not bad. berjaya mengopak saving kitorg. konon keluar duit siap2 budget. alih2 cucuk lg. hukhuk.. tapi tak nyesal. rasa berbaloi2 membeli. major reason pegi expo nak cari carseat. pastu ada lg menda2. kalo tgk list, panjang la jugak. 


 bungkusan yang mengandung. dalam tu ada bungkusan2 lain lg. haha.


barang2 yang berjaya mengopakkan duit kitorg.

ok, let's see. 
diapers petpet tu rm34, size M80. 
nak beli mamypoko juga, tapi malas nak beratur. 
disposable mothercare tu bukan beli kat expo. tu beli kat mothercare. aku suka! first time try. dah la murah. lembut sgt. 80 pieces = RM 36
beg hitam kt tengah2 tu cooler bag Moms' Little One  (bag+icepack+botol 6 ) = RM 100
storage bottles Bumble Bee sekotak 10 bottles = RM 22
tissue wipe banyak2 tu dr Pureen. semua aku amik twinpack.
harga tak ingat. malas nk cari resit. murah sikit daripada normal price. 
hook tu buy 2 free 1. 1 pack = RM 10
baju2 tu pureen jugak. RM 12. 
MAM oral care tu RM 20+ tak ingat jugak harga. 
teat no.2 MAM RM 19

yang tak ada dalam gambar ialah carseat sebab baru order. hujung bulan baru dapat.
selain tu carrier (carseat) ada dalam keta. 

kitorang dah balik rumah, baru terpikir lupa beli feeding bottle avent yang dirancang.
but, luckily we forgot. aku jumpa kat online much cheaper. hehe..

sekian.

oh btw,

happy mother's day!
my 1st time. =)
i am proud to call myself 'mama ammar'.


Comments

farahfatihah said…
wahh shopping best tul kalau dah ada kt kl tuh!!! sja nk bg perangat ko, aku beli pet pet kt tesco rm33 M80 hehehehe
Shakina Farhan said…
comel sgt tuxedo baby tu!
cikpuanputeri said…
bestnya dapat shopping banyak2..heee. happy mama day dear!hee
Cheyan said…
Banyaknye shoppingggg..hehehe..best2..ku tgk ja la ko shopping..hehe
Mrs Kecik said…
ff: haha..kat jusco rm32 oi. xpe..saja nk bg berat keta. acewah..sedapkan hati.

kina: kaaann..nmpk2 terus amik. sgt cool design tu. jumper tu.

puteri: haha..syok la habis duit. happy mother's day to u too.

yanti: ko dok diam2..kasik kurus blk. jun ni ada lg expo, kalo dah sihat boleh la pegi.

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai