engament preparation

when the date was decided, i put everything in the right schedule. before the date had been decided lagi pun. gedik..hehe. i plan to have a simple ceremony for the engagement. simple but nice.

from the baju, hantarans, bilangan jemputan, mekap, warna tema. - sape nak buat, yang mana nak tempah, kat mana nak beli, apa nak beli, bila nak buat, apa yang taknak, i think almost everything. i told my parents, this one, saya dan encik bolat akan support semuanya. kalau boleh, family lek2 aje. except for the catering, i asked them to look for one but i will pay.

but seem like my parents getting so excited. sedikit mess up daripada plan asal. walaupun sebenarnya ok. tapi, agak lari budget, orang lain yang buat, benda lain yang ditempah. i want my engagement dan wedding to be something yang my family happy and enjoy. so i let them be excited. and budget yang lebih tu diorg kaver. hehe..

perkara tersebut sedikit menstress up kan kami berdua. tapi setelah bercerita dan bertanya pendapat kawan2 yang dah lepas. it's a very normal thing to happen.

semoga segalanya berjalan lancar..dan dipermudahkan.
amin.

Comments

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai