ideas for solemnization & reception dress

klik. klik. jumpa kat facebook pics ni.
source: facebook wan shahril mustapha (the photographer) & farah nurwahidah (the bride)

macam tertarik pulak tengok one piece dress camni.
tapi sesuaikah untuk diri ku ini?

baju nikah

the beautiful bride.


baju sanding by salleh citra (kalau tak silap)


ouch..she is so angel! see the details of the dress.
superb lovely. n the shoes too!


ok! mula berangan! hahaha.. i tried to search for the designer name, salleh citra. but couldn't find one. tapi tiba-tiba terbaca kat majalah nona, nama salleh citra ni. design dia mmg ala2 cam gini. tapi camna nk reach dia? huhu..macam mampu je nk bayar.. takpe, berangan tu x salah kan. mana tau menang RM100K dari Petronas ke Shell. melompat mcm monyet aku..haa.. *berangan lagi*


doorgift

mama saya suruh cari doorgift tunang yang less than RM 1 per piece but unique and nice. waahh!! susah tu..bagi pembaris ke pemadam je lah, saya cakap. pastu mama malas nak layan. in other word, pergi la cari sampai dapat yang ok. uh...serabut minda ku! pelisss..any idea?



Comments

Cik Belle said…
how about chocolate? letak dalam box. or choc muffin?
si kecil said…
kat mana nak dpt yg murah?

*surveying*

thanks cik belle!
Cik Belle said…
itulah kan.. kene survey! hehe. blog hopping might help.
anak_sateria said…
dear, bru arini terjumpa n baca ur blog... u suke dress design camni eh? u ada bli magazine pengantin x? klu x silap february punye edition... klu x pun u try google azika collection...i rasa ada design yg lebih kurang from the boutique...maybe this info will help u =)
si kecil said…
waah..thanks dear!

mag pengantin feb x smpat beli. =(
Weekend Bride said…
sikit2 angel... :P
si kecil said…
hahaha..fav word of the weeks.
anak_sateria said…
xpe x sempat bli coz yg april punye pun ada gak klu x silap but i lg suke design from azika collection....try la tgk kat blog die... mane tau leh jumpe ur dream dress...heheh http://azikacollection.blogspot.com/
si kecil said…
will check it out..
thanks alot for the sharing the info.

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai