:: love is a gift ::

Wednesday, March 9, 2011

kad oh kad


source : kad-kadkahwin

aku perlukan kad by april. walopon majlis bulan 6. sebab aku nak guna kad tu utk salah satu support document. huhu..desperate kan. kad kawen pon nk guna as support document. aku nak minta tukar. ada sesapa ada kabel sebesar gajah tak untuk tolong aku tukar? ada anak menteri ke pengarah ke baca blog ni tak? sob sob..tolong la.. johor susah sgt nak lepas org.

kad oh kad.

ada lagi less than a month sebelum bulan 4.


my parents pulak urge nak cepat jugak.

aiyok. tak bertenang diri ku ini.

nak cepat, murah, cantik.. how la..



dah tempah kad.
online.
tawakal.

p.s: non of the links given above is my vendor.
but those are among my fav.

15 comments:

Reen Tart Nenas said...

takpe, kad dpt awal senang. ada masa utk tulis nama, and parents boleh distribute awal :)

cik senah said...

:) chek pun tempah kad kawen online jaaa.. hehe..

p.s : semoga kad ampa siap cepatt.. aminnn.. :)

rashidah said...

wah..kamu cikgu ke?me b2b this coming mey..tgh bcadang nak mintak tukar sesi 1 april-22 april tu..tapi,mcm tak dpt je..huhu

btw,change link ye..

http://tahunkamibersama.blogspot.com

ElyaElmo said...

kad dpt awl best mekk...leh distribute awal time wedding aku nnt..ehe

farahfatihah said...

mmg kalau nak tukar kena ada kad kawen kalau permohonan b4 kaen kan, tp kalau permohonan lepas kawen, kena bg sijil nikah la plak kan...hmm leceh kan?

farahfatihah said...

mmg kalau nak tukar kena ada kad kawen kalau permohonan b4 kaen kan, tp kalau permohonan lepas kawen, kena bg sijil nikah la plak kan...hmm leceh kan?

si kecil said...

reen: tu la. dah la parents jauh. kena pass awal2.

cik senah: aminn..

rashidah: cuba je. mana tau ada rezeki. tp hope jugak dapat ni.

elya: tolong doa byk2 utk aku weh. aku mahu ke wedding ko. smlm meeting aku kena duty masa tu. siot la. hrp2 diorg tukar tarikh.

ff: tatau laku ke tak support doc ni. tp cuba nasib gak..nak tukaar!!

Cik NeyNa said...

me tak buat lagi..tengah gadoh ngan tunang pasal kad lah nih..
sana tolak sini..sini tolak sinun..last2 gado..
huhuhu

Mawar misswateva said...

kecik, dlu aku ade kawan kt JPM tu bahgn pertukaran. tp skrg die da pindah.tak dpt tlg.
pnah la aku tlg kawan aku yg nk pindah dr sarwk ke semenanjung.dapat.

si kecil said...

cik neyna: buat jee..jgn gado2. haha. cumel gado pasal kad. gado la pasal mende lain..pasal belacan ke pasal tempoyak ke..

mawar: uuuwwaaa....kenapaaaa kawaann ko dah pinndaaahhh...... T___T

cik yaya said...

kad kelabu aku tu rm.080 je kalau nak tau..tp LH tu agak la lems nye, maka tak di sarankan sgt

alaa insyaallah ada rezeki nak kawen nasrah oi..sabar ye, jgn tensen2..nti tumbuh jerawat

nizabeba said...

yg no.2 tu cute dong!

Cik Puan Syafa said...

syafa pun dulu order online..huhu tawakal byk2...bagus tempah awal2 ap2 error bole buat correction ^__^

si kecil said...

yaya: ko tukar puan yaya la weh. haha..ye ke. nmpk mcm mahal n exclusive. good choice la babe.

niza: mahal ok. haha..nmpk sgt aku tak order yg tu kan.

syafa: ok tak hasilnya?

choclairissa @ intan said...

tawakal je babe..insyaAllah ok..tapi i suke kaler kad light blue from jentayu tu ;)