progress update

Borang Kebenaran

his side dah settled. dah serahkan segala borang to me dah.
one part of me, rasa terharu sgt.. he is really want to get married with me. :)
my side dah amik borang. HIV test baru buat Rabu lepas.
sakit! ~~ huhu.
tinggal part wali dan tok imam je.
hanya boleh hantar sebulan sebelum tarikh nikah.
earlier than that tak diterima.
jadi, kena minta mama abah hantarkan.
tak sempat dah nak blk nnti.


Wedding Cake

found a few potential vendors.
will confirm soon.


Pre-Wed Shooting

done. ad-hoc plan. :)
siap beli baju & tudung baru tau. haha..
murah je.
had so much fun.
sort of unexpected jugak la kan..


Kad

dah tempah.
masih menunggu first draft.
pray hard sempat siap before mid april.



Comments

K.I.N.A said…
excited nak tengok prewedding si kecil..;)
LisaLisut said…
pttla ur blog nama si kecil.u mmg kecil comel lote orgnye.hehe.
lovelyadibah said…
chaiyok2!:) prewedding yang adhoc tp result yang menggembirakan ..hehe~..over plaks!:)

moga dipermudahkan!:)
si kecil said…
kina: i pun tak sabar nk tgk gamba dr OP. hehe..

lisa: hahaha..ye i mmg kecik..comel tu tak la..kecik tu ye.

adibah: uuu..thanks so much!! amiinn..
farahfatihah said…
good luck babe...slow-slow asal ada progress
sweet pre-wed photog :) eh, awk dah dapat ke team kompang tu ek? leh share with me?
sweet pre-wed photog :) eh, awk dah dapat ke team kompang tu ek? leh share with me?
Cikgu Shida said…
his side pun da settle borang nikah..my side je xde progress..suke jgk tgk die beriye2 nak kawen..hehe..malangnye,kami xde pun photoshoot pre-wed..sedih,tapi xsdih sgt la..hehe
miey anna said…
tahniah dear..x sbr nak tunggu n tgk ur w-day ~ =)
ASMARIAN eh..?

mcm pernah tgk kat skolah ASMA...

(^^,)❤..
Juliet_iRa~" said…
bestnya!
all da best utk preparation sis!
bestnyer bile tengok org len excited nak jd bride to be..

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai