Photobook


source: google

yeay! i just bought this. ahaha.. aku suka tau membazir. membeli benda yg takdak dalam list. siap beli 2. haha. murah kot.. (typical pompuan, takleh tengok menda murah..ekeke) RM64 satu photobook 24pages. hah, mana engkau nak dapat?


Apo kobondonyo Photobook ni?

Photobook ni, album la. mcm custom album jugak. cuma, paper dalamnya macam magazine tu. tebal sikit kot. covernya ada beberapa pilihan la. tp yg aku beli ni, jenis window hardcover.

satu tu aku plan nak print gamba masa tunang+prewed. untuk tatapan umum masa wedding nanti. letak kt tempat guestbook. wah gitu..hihi.

satu lagi tu, aku nak print gamba masa nikah+ both reception. untuk simpanan parents aku. haruslah custom album nanti aku simpan kan. jadi, at least parents aku ada la something nak tunjuk kat kengkawan n sedara mara kan. cool kan tunjuk photobook. jangan anak sedara aku koyak sudah. haruslah kena pilih gamba2 yang diorg je byk..walopon aku yg tawen. ko ingat dia nk tgk sangat muka peranten? diorg cari muka sendiri je.

peranten nanti letak dalam custom album byk2. hah...tgk la muka sndiri nanti. pastu perasan. haha..

kan bijak idea aku tu? tak membazir kan kan..hehehe..

menarek kan..murah lak tu..

isshh..bijak bijak..

deal yg murah tu dah habis semalam. tapi sesapa nak try photobook boleh la tgk2 kat sini:

Comments

yUmIe said…
mane aku nk dpt??kt u-print le mne lg:p..hahaha..aku pn ade gak.kte horeyyy rermai:D
btw,ye ko mmg bijak.nt xyah nk berebut2..hihi
nYomeL said…
kechik mmg bijak! letak photobook kawen kat parents kann.. senang. xdela org bising mane album xtgk lagii.. :D
miss puteri said…
hehe. bagus. berbaloi dear. takpe, berabis sikit utk jangka masa panjang kan.hee
nurul said…
bestnya...dpt ngan harga murah..tempat lain mesti susah nk dpt harga cmtu kn
si kecil said…
hahaha..yumie ko beli 2 gak kan? terpengaruh ngn kata2 aku. haha..

ye betul tu nyomel..atleast diorg ada simpanan sndiri kan..

put, tatahan woo tgk deal murah2 gitu. haha..

nurul, dgr kata uprint selalu buat offer. tp kena alert la.
lovelyadibah said…
owh..murah eyh?nk beli gakkk...ada lg ke kecik?
si kecil said…
alaa dba..dah habis la deal tu. tp yg harga biasa ada la. tp diorg ckp selalu je ada offer. sorry la yang..tu pun perasan ms last day dh. terus grab.
Girls Like Me said…
ala best nye...teringin la pulak nak ade photobook after baca ur post ..
Yanti Padli said…
beb..mana nak beli..menarik arr??
aku nak satu...
si kecil said…
erk..yanti??? laaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
kenapa ramai pulak kwn2 aku jumpa blog ni..haiyaa..

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai