:: love is a gift ::

Tuesday, January 17, 2012

my reading

masa pregnant i tried to read alot. kononnya nak ajar anak rajin membaca. tapi mcm kurang berjaya. i love reading. cuma x berapa ada masa. beli novel 4-5 buku, yg berjaya habis baca 1 ke 2 je. tapi, these three books aku dah berjaya khatam. bukan novel la tapi. this is my panduan. 

1. yang hijau tu buku panduan menyusu ibu berkejaya. 
hadiah daripada qistin.
saya berniat nak full bf anak nanti. semoga Allah murahkan rezeki.

2. diari hamil tu my fav. ada perkembangan baby n ibu sepanjang pregnancy ikut minggu.
ada doa2, panduan2. best! gamba2 dia pun comel je.

3. yasin ibu hamil - also hadiah drp qistin.
sangat suka! semua surah2 amalan untuk ibu mengandung dalam tu.
selain tu ada collection doa2. mmg suka sgt.

:)

4 comments:

PUAN SUE said...

mesti baby bijak dan pandai nanti...Amin..

aTy _faRed~ said...

saye suker membace buku sebelum ni..segale buku sy nak belek..tapi since pegnan tetibe malas nak membace..apekah...hurrmm...

~PuAn NadiRa~ said...

i cari diari ibu hamil tu x jumpa2..huhuuu

LoVEaQshA said...

hye slm perkenalan,

hihihi sy pn bli buku ke main bnyk knon nti bla rjin mbc bby pn ikt rjin gak mbc..tp bla strt jer bka buku 5mnit pstu sure tetdo..*__*

sy pn suka buku diari hamil tue,dhla kulit pic cumil jer kt dlm pn byk lukis2,bla ada buku ni ase cam sy skli cute..huhu