mission balik kampung

yeay! sudah boleh bergolek2 di atas katil sendiri. seronok sangat. rindu sawah bendang..(bajet mcm umah kt sebelah sawah je..hahaha). tp seriously as kedahan, dapat tengok sawah bendang tu sesuatu yang sangat melegakan.

mission balik kampung kali ni:

1. puasa n raya la of course!

2. membuat pemantauan ke butik2 dalam senarai pendek.

3. buat bayaran deposit - once decision made.

4. jumpa jiran depan umah yang baru pindah, untuk berkenalan..haha.. di samping nak tanya harga untuk PA system, DJ, videographer. hehehe...

5. kalau sempat nak buat trial make up.

lagi?

Comments

Nora a.k.a Aira said…
beshnya balik kampung. selamat hari raya. Maaf zahir batin =)
Cik Belle said…
selamat pulang nas! =))

selamat hari raya!
missbutterfly said…
best nye dh balik kampung!! slmt hari raya!
shayra hint said…
tlg buat deposit untuk ai jugak.. depan umah you jaaa kan.. owner cuti raya sampai 15hb.. sob2.. takdan nak pi.. huhu~
si kecil said…
selamat hari raya!!!

she: bak duit nk p byr..haha

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai