nebes

malam ni. insyaAllah akan menghadiri walimatulurus cik nurun nawal. nebes weh! kalau korang nampak budak kecik pakai baju pink (kot) jalan masuk terpinga-pinga, tolong lah tegur... * bajet kecik, padahal dah gemok. *

kang haku lari bertempiaran balik kang..nayaa...

ai malu okeh..

nebes..

nebes..

esok nak p kursus kawin.

sape blom? jom!

nebes gak tu..

nebes..

nebes..




Comments

ZARA said…
sampai la ni still contemplating nak g tidak. nebes gak.

br post entry nebes. nebes nebes.... hurm
missbutterfly said…
see u si kecil!hehee..nebes gak!
si kecil said…
korang jgn la nebes skali..nnti tegur tau.
Hana said…
nak pegi jugak...tapi 1st time nak gik wedding bloggers.. nanti kite tegur2 ye.. :)
tak nebes dah kan??
:)
awak memang comel kiut miut! :) takpe, i pun pakai baju ehemm3.. :p
NahWaL said…
haha comel gile ok awak dalam video. 'lagi ? lagi? lagi?' comel dan garang! haha akak nawal kata dia ni cikgu ke. macam gaya cikgu je hehehehhehe
Mia-Ina said…
teringin nak tgk siapakah gerangan si kecil nie?

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?