:: love is a gift ::

Friday, September 24, 2010

nebes

malam ni. insyaAllah akan menghadiri walimatulurus cik nurun nawal. nebes weh! kalau korang nampak budak kecik pakai baju pink (kot) jalan masuk terpinga-pinga, tolong lah tegur... * bajet kecik, padahal dah gemok. *

kang haku lari bertempiaran balik kang..nayaa...

ai malu okeh..

nebes..

nebes..

esok nak p kursus kawin.

sape blom? jom!

nebes gak tu..

nebes..

nebes..




7 comments:

ZARA said...

sampai la ni still contemplating nak g tidak. nebes gak.

br post entry nebes. nebes nebes.... hurm

missbutterfly said...

see u si kecil!hehee..nebes gak!

si kecil said...

korang jgn la nebes skali..nnti tegur tau.

Hana said...

nak pegi jugak...tapi 1st time nak gik wedding bloggers.. nanti kite tegur2 ye.. :)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

tak nebes dah kan??
:)
awak memang comel kiut miut! :) takpe, i pun pakai baju ehemm3.. :p

NahWaL said...

haha comel gile ok awak dalam video. 'lagi ? lagi? lagi?' comel dan garang! haha akak nawal kata dia ni cikgu ke. macam gaya cikgu je hehehehhehe

Mia-Ina said...

teringin nak tgk siapakah gerangan si kecil nie?