jubah for nikah

as usual melompat sana melompat sini, found this blog. kalau sesapa have limited time/budget for nikah dress, why not try this jubah, harga dalam rm170-180. siap beads. simple and so nice. kalau nak pakai untuk majlis sanding pon sesuai.

(alamak..hati dah mula goyang sana sini ni..cantik. murah plak tu..siapa nak bagi harga baju nikah/sanding less than rm200..tambah veil..wallaah..aiyaakk..camne ni..hehe)

white

Comments

Xora said…
cannntiiik!! kalau tak buat nikah pun nak gak beli!
si kecil said…
saya pon tgh pikir utk baju raya! yeay..
ElyaElmo said…
si kecill...cantik gakk yeh..tapi lepas beli stillkene alter gak..cuz selalunye baju yang dh siap ni, cutting die bukan ikut measurement badan kiter 100% kan...
nway, mmg cantik laa!!~ klo tak beli pun, leh curik idea designn kat sini :D
Meey@ said…
cantekkkkkkkkk!beli jgn tak beli.haha.
missbutterfly said…
dear..thanks for the link..:) tp sy ni petite jer..mesti kena alter jgk kot..hehe
Cik Belle said…
alololooo.. canteknyerr. berkenan yang pink last sekali tuh... ehee. kaftan die pon lawa eyh.. beli jangan tak beli. huhu
@ty_farEd said…
ciyes sangat cantik..!!! hati i goyah jugak dah nie....!! nak beli satu lar tu majLis bertandang...
si kecil said…
elya: saya pun rasa kena alter bg betul2 nice kt badan..haa..saya pon terpikir nak amik idea..

meeya: beli beli..mcm promosi plak.hehe..

missbutterfly: saya pon terjumpa blog ni..nmpk cantik, terus share. =)

cikbelle: boleh beli buat bertndang umah keluarga lepas kawin..hehehe..

tya: betul2..cantik..hehe
thezaila said…
cantiknya..waduh waduh...
mmg mcm kena beli nih,..
cik yana said…
yup setuju..mmg cantik..ada jugak dok tgk2 kt facebook..:)'

tp utk org berbadan besar ( mcm i..hehe) sesuai ke eh pakai mcm ni? *sigh*
si kecil said…
awak berbadan besar..oh pelis la...awak tak besar ok! badan dah cantik..just nice.

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?