:: love is a gift ::

Sunday, June 13, 2010

w-day preparation is now begin

semalam saya memulakan preparation untuk w-day. perbincangan dengan my parents tentang pembahagian tugas dan keperluan. lepas tu saya mula buat calculation dan budget. tergolek2 terguling tengok angka.

weeeeiiiihhh!!! camne korang ade banyak duit nak kawin niiii???
ok saya dah saiko sorang2.. biar betul ada duit banyak ni!!!!!!
T_______________T

tolong la sponsor!!! huuuuuuuuu.........
rasa nak muntah ok!!
apa lagi, panic attack lah..mangsanya encik bolat tercenta.
last2 dua2 panic. padan muka..huhu..
ayat penyedap kami ialah.."takpe..lps kawin kita byr hutang sambil peluk2 selalu.. sebab susah nak dapat kena la peluk2 selalu..huhu"
pastu dua2 tersengih..


Ya Allah permudahkanlah, murahkanlah rezeki kami demi mencapai tuntutan agamaMu ini.

esok nak pusing satu kedah..eh over tau..nak pusing satu alor setar n jitra..tengok bridal boutique yang menarek..

bismillah..

9 comments:

Cik Belle said...

=) moga sama-sama rezeki kita dimurahkan yer. Aminn.

masmOna said...

'kita bayar hutang sambil peluk2 selalu' --> itu cute okay hiks.

semoga kita bersama-sama dimurahkan rezeki juga insyaAllah :)

si kecil said...

cik belle: ammiinn... =) thank you..

masmona: cute kan..ayat penyejuk hati. aminn jugak..thanks ye.

kay kamal said...

which is why for canopy je i survey sampai 15 vendors..hehe

Amalina said...

aminnnn.

si kecil said...

kay: 15 vendooorrr???? wwwaaahhh!!! kalo 5 ke 6 xpe lg..ini smpai 15!! hebat!

Amalina: amin..thank you ye..

Meey@ said...

chayokkk nasrah!!=)

i tumpang minta doa jugak,mudah-mudahan kita sama-sama diberi rezeki yang luas dan perjalanan kita dipermudahkan..=)

NuRuL wHaTeVeR said...

semoga kita semua dpt lalui ini dengan tabah n lancar.. amin hehe

si kecil said...

amin..hehe