:: love is a gift ::

Monday, August 2, 2010

10 months before - photographer tick!

awal sangat ke saya booking photographer sekarang?
tapi saya sudah jumpa yg berkenan di hati
dan paling penting berkenan di budget. tak salah kan? hehe..
i love the art of his works. encik tunang pun suka.
dan extra credit for him sebab sgt selesa dgn photographer ni.
friendly n senang kawtim. baru kenal tapi dah macam kawan lama.
siap boleh kena mengena. awek dia pun dah jumpa. kebetulan dia nk pegi dating.hahaha..

thanks to mysarah sebab rekemenkan.

syahiran sukardi, snaprepublic, you're part of my wedding!


12 comments:

Cik Belle said...

yeay! tahniah tahniah! i tak pilih lagi ni. huhuhu

TheBubblyMe said...

Congrats dear!! kalau dah berkenan... book trus =D jgn tunggu lama lama..nanti melepas mcm sy =( sob sob.

Xora said...

bgus2, persiapan awal tu penting. takut org lain lak amik!

Sya Sakura said...

Congrats dear! Bagus ape book awal2, so blh dpt photog yg berkenan dihati.. kang kalau lmbat2, org lain dh amek dulu pulak.. hehe..

Btw, 1st pic itu adelah cantik.. and gmbar kecik yg belah bawah kt gmbr no 2 sgt sweet... candid pictures yg capture emotions adelah yg paling bermakna.. hehe..

♥♥ eija ♥♥ said...

waaaa
ehhh nak tanya majlis awak bulan 6 jugak ker??
wahh tahniah dah book :)
ja masih lagi dalam peringkat memilih lagi hehe...

Nora a.k.a Aira said...

beshnya..nora pun xpilih lagi heheh bagus2 kalo dah berkenaan tiada masalah :)

sk said...

bestnya si kecil.. sy blum book pape lg. tgh takde mood nak buat pape lg sekarang nih.. huhu

so dh bleh strike out 1 item. yay! :)

ElyaElmo said...

klo dh berkenan..terus booking je..he3

mysarah said...

wah sudah booking? great!

yup dia tersangatlah friendly kan. kadang2 sampai lupe, "Eh dia ni aku baru kenal 2,3 hari" haha. 1 item dah settle. chaiyok2 for the next!! ;)

p/s: dapat kredit? malu :P

si kecil said...

reply secara berjemaah..atau pukal bak kata xora: tima kasih kawan2!! u guys really make my day. lega sgt baca komen suma orang. tima kasih sgt2!!

thezaila said...

cool dah book photog awal2.. siap awal2, senang.. nnt x tergesa2.. i booked my OP 10 months earlier.. takut dia diambil org dan saya berputih mata..

A W E E N N Y E said...

tak awal la...kalo dah jmpa yg berkenan go on jew