mari belajar bersama

kursus kahwin.
kecelaruan dan kekeliruan fikiran untuk membuat pilihan.
siapa yang dah pernah pergi? any recommendation tak?
yang menjadi pilihan hati sekarang,

1. al-shahir, putrajaya - meal 4kali, parking free, tempat cantik

2. S & D, Solaris, Hartamas - meal 3 kali, tempat baru & selesa, macam fun. (info source)

3. Al-Nidaa, TTDI - senang nak pergi, tapi x jumpa review.

my planning date: 25-26 Sept 2010
anyone wanna join? boleh juga berteman.
sebab tak boleh duduk sekali dgn tunang kan.

p.s: saya baru confirmkan dgn al-shahir. jom la..*updated*

Comments

ellfazira© said…
i pegi kat masjid ape ntah in TTDI. best gilerr. x ngantuk lgsong.

check here http://kursuskahwin.webs.com
Nora a.k.a Aira said…
nora teringin nak pi yg kat putrajaya nanti tp not confirm yet.
Cik Belle said…
putrajaya jom. tihihi. ade reader i cakap, s&d pun best. mana-mana aje awak. yang penting ilmu tuh yang kite kene praktikkan, kan?
si kecil said…
ell: thanks for info..will consider gak tu. masjid at-taqwa. senang nk p tu.

nora, cikbelle: jom! jom! kalau ramai2 baru best..kita leh duk sama2. hehe..xkisahpon mana2.
mysarah said…
i dh lama pergi. masa blaja dulu lagi. ala dekat mana2 pown takpe, yang penting dpt sijil! :D
TheBubblyMe said…
Hi dear...
I pegi kat Masjid At-Taqwa.. best! x mengantuk pon. =D
si kecil said…
alaa..nape suma dh pegi ni. x de geng la nanti.
abstrakwhatever said…
saya pun dah pegi.. ceh sebok je kan sy eheh..
sy g kat putrajaya .. tp x tau la alshahir ke ape haha.. tp ms tu makanan dia x sedap hahaha

tp ceramah.. cm biasa ada yg best ada yg mengantok.. biasala tu ehehe
BURDHANI said…
hi u,

terbaca ur post ni and nak share review yg i buat psl al-shahir.

http://dirichantek.blogspot.com/2010/07/of-kursus-kahwin.html

slmt bkenalan..=)
sk said…
si kecil,
sy pon pegi al-shahir jugak.

review sy:
http://road-to-2011.blogspot.com/2010/07/52-kursus-kahwin-di-alshahir-putrajaya.html

review sy lebih kurang mcm burdhani punya jugak. hehe

yg penting, jgn duduk paling depan! nnt asik kena target jek!! haha
si kecil said…
abstrak: alaa..xde geng ni.

burdhani: thanks for the review.

sk: the last tip sangat akan digunakan..hahaha..cuak woo kalo kena target.
chenta said…
ooohhh aku tak pegi lagii..!!

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai