:: love is a gift ::

Thursday, August 19, 2010

mari belajar bersama

kursus kahwin.
kecelaruan dan kekeliruan fikiran untuk membuat pilihan.
siapa yang dah pernah pergi? any recommendation tak?
yang menjadi pilihan hati sekarang,

1. al-shahir, putrajaya - meal 4kali, parking free, tempat cantik

2. S & D, Solaris, Hartamas - meal 3 kali, tempat baru & selesa, macam fun. (info source)

3. Al-Nidaa, TTDI - senang nak pergi, tapi x jumpa review.

my planning date: 25-26 Sept 2010
anyone wanna join? boleh juga berteman.
sebab tak boleh duduk sekali dgn tunang kan.

p.s: saya baru confirmkan dgn al-shahir. jom la..*updated*

13 comments:

ellfazira© said...

i pegi kat masjid ape ntah in TTDI. best gilerr. x ngantuk lgsong.

check here http://kursuskahwin.webs.com

Nora a.k.a Aira said...

nora teringin nak pi yg kat putrajaya nanti tp not confirm yet.

Cik Belle said...

putrajaya jom. tihihi. ade reader i cakap, s&d pun best. mana-mana aje awak. yang penting ilmu tuh yang kite kene praktikkan, kan?

si kecil said...

ell: thanks for info..will consider gak tu. masjid at-taqwa. senang nk p tu.

nora, cikbelle: jom! jom! kalau ramai2 baru best..kita leh duk sama2. hehe..xkisahpon mana2.

mysarah said...

i dh lama pergi. masa blaja dulu lagi. ala dekat mana2 pown takpe, yang penting dpt sijil! :D

TheBubblyMe said...

Hi dear...
I pegi kat Masjid At-Taqwa.. best! x mengantuk pon. =D

si kecil said...

alaa..nape suma dh pegi ni. x de geng la nanti.

abstrakwhatever said...

saya pun dah pegi.. ceh sebok je kan sy eheh..
sy g kat putrajaya .. tp x tau la alshahir ke ape haha.. tp ms tu makanan dia x sedap hahaha

tp ceramah.. cm biasa ada yg best ada yg mengantok.. biasala tu ehehe

BURDHANI said...

hi u,

terbaca ur post ni and nak share review yg i buat psl al-shahir.

http://dirichantek.blogspot.com/2010/07/of-kursus-kahwin.html

slmt bkenalan..=)

sk said...

si kecil,
sy pon pegi al-shahir jugak.

review sy:
http://road-to-2011.blogspot.com/2010/07/52-kursus-kahwin-di-alshahir-putrajaya.html

review sy lebih kurang mcm burdhani punya jugak. hehe

yg penting, jgn duduk paling depan! nnt asik kena target jek!! haha

si kecil said...

abstrak: alaa..xde geng ni.

burdhani: thanks for the review.

sk: the last tip sangat akan digunakan..hahaha..cuak woo kalo kena target.

chenta said...

ooohhh aku tak pegi lagii..!!

si kecil said...

jom p skali!