tahniah xora & zaila! (updated ! siap belagak sekali..haha)

hari ini (31 nov 2010) , mengikut perancangan, saya dah terlompat2 teruja jumpa blogger2 lain, berkumpul di petronas, bergerak ke kenduri xora & seterusnya ke kenduri zaila. dah siap siap klik attending lagi dalam event. huhu.. tapi mungkin bukan rezeki saya kali ni, nak jumpa kwn2 blogger dan menghadiri jemputan. ada hal yang tak dapat dielakkan.. saya x dapat nak turun kl hujung minggu ni.

dengan sepenuh hati, saya ingin mengucapkan
TAAAHHHNIIIAAAAHHHHHH!!!!
untuk kedua pengantin baru, xora & zaila!! semoga happy selalu! and am happy for you. setelah segala perjalanan persediaan tercatat untuk majlis hari ni, akhirnya, semua dah berlangsung.
alhamdulillah~~

the lovely bride - zaila
zaila, you are the b.r.i.d.e!

source : AHMAD FAIRUS EMAILKAN!
(sila jeles..haha)
Thank You so muccchh!!!


the beautiful bride - xora
xora, dia dah terima nikahnya :)

source : curi dari facebook a.rashdi amin


tak lupa buat nawal, naik pelamin lagi sekali. hehe..

the gorgeous nawal

source: curi dari fb udey ismail


*updated on 1 nov 2010

Comments

sk said…
si kecil! awat tak dtg td?

time salam xora, sy ckp kat dia.. "ni sk.." then xora reply, "ni sk si kecil ke? sk lg sorang?" hahahahahaha
si kecil said…
sk!! i missed all the joy n fun! saya tak dapat turun kl la weekend ni. saya ada hal. lagi pun selasa ni saya dah ke kl. huhu..

hahaha..dia panggil saya SK.
This comment has been removed by the author.
i tunggu jugak Si kecil tadi. nasib baik mmg kenal muka si kecil.
perasan kak sk ade, acik yg bgtau. HUHU. dok sebok ngan videographer & photographer je i kan. HAHA.

bytheway, gambar zaila nanti try search kat fairus :)
si kecil said…
rindu i tak? sori la yang..xdpt turun kl la. mula2 mmg dah plan nk pegi..terpaksa cancel. ralat gila rasa.
sk said…
balkidz: haha kelakar pulak ade org panggil 'kak sk'. panggil 'sk' jek sudah.. acik tu panggil akak sbb kitaorg dh lame kenal. haha

abg fairus best lah! balkidz ada lg havoc gila. haha
idayusof said…
ehem ehem. *ade orang panggil-panggil saya, patutla batuk2*

Gamba Zaila dah ade kat Fairus nye FB. santek!

balkidz, sk dah suh tinggalkan 'kak' kat depan tu... ikut ckp die tau! :) acik xpe, special case. lalala
si kecil said…
sila refresh..ahmad fairus emailkan i gamba2 zaila. hahaha..jeles ok! gamba semua lawa2.
ElyaElmo said…
sikecil...napa tak dtg...klo takk lehhh kenal2 ngn tunang si amir pembulii tu...hahaahah
si kecil said…
elya, i'm in johor. xdpt nk turun kl la last weekend.we'll meet next time ok..
harzharun said…
dear...penat i cr close up baju nawal...rupanya ada kat sini!...cantikkan baju dia..ehhe
Sya Sakura said…
Baju nawal sgt unik and cantikk!! sukenye!!! She looked gorgeous kan?

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai