teaser : barang hantaran

dalam masa beberapa hari telah kopak duit simpanan yang berbulan-bulan. (dunia ini sungguh taakk adddilll!!! hehe..buat drama plak..) tapi disebabkan excited, nak gak share teaser kat sini.


teaser paper bag je boleh?
hehehe..

padahal 2 benda ja beli kt sogo. tak pasal2 promote sogo.
walaupun sedang mega year end sale..tapi kebanyakan barang yang saya
jatuh cinta beli discount tak banyak sangat. *sigh*
sebenarnya ada berkenan yang lain. tapi mahal.
terpaksa lah pejam mata. haha


skang ni lalu bahagian tempat yang jual barang saya dah beli,
saya akan keraskan kepala dan leher. tanak pusing kiri kanan.
jalan cepat2. sebab takut termenyesal
kalau2 ternampak barang atau harga yang lebih menarek.

huhuhu..

ok la. teaser barang sikit.
bukan semua la.



boleh teka tak barang apa ni?

macam rancangan kuiz plak. hehehe..

alhamdulillah..

semua masih dalam bajet.

Comments

anaztasias aira said…
alamak. apsal saya blur xdpt teka ni ek :D
iedayah said…
i pn semlm hunting brg kt sogo..hahaha..jualan murah..mai3...jom kite promote sogo 2gather2...=p
si kecil said…
aira: hahaha...teeetttt..tolak markah.

aya: betul!! tapi tu salah satu je drp gamba tu..

noridaramli: macam betul..... tapi satu je..yang lain boleh teka?

iedayah: hahaha..agak2 tokey sogo tu baca blog kita tak..kot2 laa dia bg hadiah discount 70% seumur hidup. haha..
LisaLisut said…
teaser sungguh.smpai tak terteka.haha.yeah..i pn kene start beli brg hntrn aaa...skrg tgh YES...maka..kene la melebur duit...huhu...
Ha..macam tau je.
perfume set & jam/handbag fossil kot?
HEHE.
Mia-Ina said…
antaranya perfume...tue la psl mia beli brg ms time raya sale..ms tu brg jenama sale bebetul...byk kwn yg nak kawin nyesal x beli awal...
Ish, kalau macam ni, weekend ni nak gi serbu Sogo la.
si kecil said…
lisa: selamat bertahan jugak..byk dugaan nafsu datang pakej ketika shopping. hahaha..

balkizzz:: ting ting!! ni barang lelaki..so takkan handbag kan..hahaha..pandai!

mia: :) lucky u.

hayati: haha..kem salam kt tokey sogo. cakap sikecil rekemen.
LittleSunshine said…
love to read your blog..

i br je dlm blogger ni..
also b2b..ada ms jenguk2 la i punya blog....

http://lilmishunshine.blogspot.com/

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?