:: love is a gift ::

Sunday, February 20, 2011

of the nikah shoes AGAIN!

last wednesday baru beli so-called kasut nikah. masa jumpa tu mcm terpukau, but then ada satu perasaan mcm 'this is not as of my dream shoes'. tapi cantik. and plus to that, when a bestfren of mine ckp kasut tu mcm meriah sgt..aku jadi goyang plak. dem. dah la mahal. haiihh...

semalam p jalan2 ngn she kat JB. pastu ternampak sesuatu yang menarek hati. syaitan pun menikam2 di belakang. ekeke.. orang tamak selalu untong maa...muahahahahaha.


dah malas nak teaser2. tgk lah rupa kasut ku. putih suci tak..hehehe..
suka!

harga? less than rm30.
tempting?
ada byk size lg rituh. nak kirim? hehe..




belakangnya tali. hehe..ada bling2 sikit.


ni testing letak brooch.

should letak or biar plain je?

kasut meriah yang mahal tu camno? hehehe..
dun worry be happy.
kan ada 3 majlis.
jadi ada 3 kasut.
:D


kasut nikah - tick.
kasut sanding - tick.
kasut tandang - tick.

24 comments:

dyll basri said...

kech, beli kat aku satu!!! eh, letak brooch tu wowww sgt... simple yet sweet & nice & wowww lagi skali...

Cik Belle said...

letak la brooch~~~ cantik woo.

si kecil said...

dyll: mahu ke? boleh je. tp sanggup tanggung risiko ke? xde hal nk tolong belikan.

si kecil said...

belle: better with brooch eh? ok2..akan ku usahakan mcm mana nk buat tu. hehe..

harzharun said...

letak brooch...br pengantin..hihi

si kecil said...

hahahaa...harz,pengantin letak brooch eh? hahah...

yUmIe said...

aku pn sokong letak brooch..klu x nanti ko bsg lg brooch ko beli xtau nk guna ktne..hahah ampun kecik!!!tp siyes,better ko letak brooch lg menarik:)

si kecil said...

yumie: hahaha..kan kan..drp simpan kt anak aku..baik aku guna. haha..

MiEzA said...

dgn brooch lg cantik

Malia & Faizal said...

letak brooch dear. lg bertambah seri. hehe

ElyaElmo said...

ketak ribenn laa!!~kasot sanding letak brooch kan?

elle's laaa~ said...

kak cik, kamu kat JB ke????

si kecil said...

mieza: thanks for the opinion! :)

elya: haa..memandang ko dah sebut camtu, terus aku decide nk letak brooch. sbb kasut sanding riben.

lela: err..tak la kt jb. tp dkt2 la.

didieadila said...

letak brooch trus nmpk mhal..hihi..ble tgk gmba ltk brooch trus cam wow..tantekk!

sumpit said...

awwwww, comelnya!
rendahnya!

nak kirim, tp cam tak possible je...

Nur Iman said...

kt ne beli tu???nk juga..uwaaa...

si kecil said...

didieadila: naik seri terus kan dgn brooch tu. kalo plain..nmpk simple. kalo dgn brooch nmpk mahal plak.

eti: dan murah! nak kirim tu boleh..tp takkan nk pos ke german kot?

nur iman: beli kt city square. kalo nak kirim boleh..selasa ni nk pegi jb lg.

cik senah said...

Kecik... letak brooch lagik lawaaaa.. kalau ampa tak boh brooch.. nampak boloih (simple) sgtt.. boh brooch baghu lah ada "umpphh!!" skitt.. hehe

p.s : baghu matching ngan bling2 kat blakang (tali) kasut tuee...(bg pendpt chek arr..)

p.s lagik : chek pun berniat nak ada 3 pasang kasut gakk.. (tamak sungguh!) hehe.. (tp, tak beli lagik - baju pun tak p tempah lagik.... Ingat nak rembat kasut2 kat Vincci saja.. abis cerita..! Lepaih kawen..leh lanyak pakai pi opiss pulakk - untung kan??..hehe)

hidden.wing said...

nasrah, vote NO bling! ;D nampak demure & suci sbb for nikah kan..hehehe

shayra hint said...

no bling la kot sbb bling2 tu pas ke sini. hihi~ try la letak bunga kecik2 mcm kasut putih yang lagi satu tu. ingat x? kat kedai accessori pengantin ada kot. hiii~

tiba2 ada 3 kasut. agagaga~ :P

si kecil said...

cik senah: hehe..tu la masih berpk lg. kt vincci mcm ok jugak kasut2nya..tp ikut musim la.

ashylla: haa..tu laa..ingat nk tgk rupa baju nanti camne. nk nmpk mewah ke..nak nampak suci.

she: taapii..u jgn lupa kasut purple i dah ade bunga jugak..takkan sama ja. haha..

Nur Iman said...

Eh, betul boleh beli kn ni?Nak sangat2 tau coz di Kuching sgt2 limited kasut nya...Kecik duk mn?Iman akan g KL pd 4-7 Mac & 11 -26 Mac nnt...If boleh, emel kt Iman? naazira_iman86@yahoo.com..nk bg no hp..

Nur Iman said...

Yea..dh ada kasut..thanx kecil tolong beli kan..suka2..nnt kita jumpa ye..

Anonymous said...

salam...

camne awk tampalkan brooch kat kasut tu ek sbb kasut sy pun plain. ingat nak tampal brooch.

haidahhaiber@gmail.com