wordless wednesday #3

Comments

LisaLisut said…
lol si kecil i br nk tye kenapa color roti tu malap.sekali tgk balik,laaa mmg gmbr ni itam putih. lol. am i color blind or what??? hahahahaha.
si kecil said…
niza: kluang station :) terbaik!

lisa: sephia laa..hahaha..mcm klasik kan. sbb tmpt tu sgt klasik.
farahfatihah said…
ehh roti pe tu? nmpak sedapppp huhu
si kecil said…
farah: roti bakar kt kluang station n kopi..sedap!
shayra hint said…
hahaha, baru nak tanya pasepa burger tu penyek! :P btw, kat kotaraya ada kluang railway jugak. tiap2 hari ai lalu.. hihi~
si kecil said…
mmg byk cawangan dah.. tp yg ni mmg tmpat asal, kt station ketapi kluang..mcm buruk ja kedai dia..haha. klasik!
Miss Tatie said…
oin contest di BLOG saya sekarang dan anda mungkin berpeluang memenangi hadiah menarik seperti : wang tunai sebanyak ***, sehelai baju MNG, 2 keping ticket wayang di Platinum Suite The Curve, sepasang kasut dari http://www.h-g-f.blogspot.com/, hadiah-hadiah misteri yang menarik dan bermacam-macam lagi.. untuk keterangan lanjut layari : http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html

(semua boleh masuk!! x kira tua, muda, laki atau perempuan)
Reen Tart Nenas said…
kat kluang station!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai