budget in excel

yeaayy!! setelah berjuta2 kali bertangguh..akhirnya budget tunang dan kawin saya telah siap di key in dalam excel. senang nak refer. nak potong. nak tambah. nak agak2. hahaha..

untuk tunang, saya berkongsi sepenuhnya dengan encik bolat. 50-50. manakala untuk w-day, akan dibincang kemudian. ada yang dishare ada yg tanggung sendiri2.

thanks to cik xora. sebab saya amik excel file tu drp dia. dah lama. cuma skang baru ada kerajinan nak edit. cik xora punya untuk w-day. saya ejas2 utk e-day. lebih simple. tunang je kan. dan saya juga dah seperatekan untuk sebelah saya n sebelah encik bolat for w-day.

saya mempunyai momzilla n dadzilla. maka dengan itu, banyak tambahan2 yang saya xplan (tapi mahu) telah diwujudkan. saya tidak mahu tahu harga2 semua itu. takut... walaupun bukanlah menda yang gempak gila, tapi saya xde budget la..jadi saya tamau tgk angka2 itu.

Comments

Xora said…
Takpe SK, kamu usaha aje ikut budget ya?! selamat merancang!
si kecil said…
thanks alot for the sheet..very helpful! awak dpt tak email saya?

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai