colourful payung

i heart this umbrella. macam lagi sedap sebut payung. does anyone knows where to get this payung? please let me know. kalo ada yg jual pun please let me know. saya nak beli. konon2 nak buat prop utk outdoor. ape2 hal pon payung kan boleh guna. sediakan payung sebelum ujan. hehe.. xkisah la. saya suka payung ni.

Comments

liana said…
u ddk mane ek? i beli kt sitiawan area nk ke teluk batik..cm yg gmbr no 1 tu..murah ja..x smpai rm15..if u got fren there..suh diorg beli kt kedai kime k
si kecil said…
hah? sitiawan? jauh nye..haaa...xde plak membe2 kt situ.. alaa...nway thanks!
TheBubblyMe said…
salam... my friend ada.. dia kata dia beli kat pasar mlm area Sg.Besi =).
si kecil said…
hah? pasar malam pun ada??
napa laa saya tak penah jumpa..
mintak kawan awk belikan utk saya..hehe..
TheBubblyMe said…
hahaha. kat seri petaling setiap hari selasa dia kata. sy order pon dia x beli beli awk. hahaha. sy jumpa juga di CM. tp mahal lah RM30
bila you nak pakai? Im thinking of buying 1 too =)
si kecil said…
pakai semasa hujan..hehehe.. konon2. nk buat pre-wed ke..takpon buat pakai utk kawin nanti je..ok gak kan..
TheBubblyMe said…
ok sgt dear! sweet! i pakai payung tu masa amik pix kat pangkor.~ ngee =D

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai