:: love is a gift ::

Thursday, May 13, 2010

parents meeting up

esok is tomorrow. nak pegi fitting baju tunang. berdebar gile. adeh la.. saya hantar kt tailor biasa je. bukan designer pun. bangga pulak akak tu buat baju saya. siap antar dry clean & gantung depan2. habis suma org dah tgk. x suprise langsung. haihh.. dah sebulan siap. saya belum sempat ke kl untuk pegi fitting. tomorrow is the day. sebelum ni terpikir nape org berdebar nk amik baju. ye..skang saya sgt berdebar. nape pun tatau..berdebarnye!! lagi berdebar tgk tease baju cik belle yang cun. aarrghh..jom tuka nak? warna dah sama. hehe..

esok is tomorrow. saya akan berjumpa dengan encik bolat setelah sekian lama. acewah..sebulan lebih kire lama aaa..berdebar jugak. tp berdebar lain. berdebar gatal! hahaha..

esok is tomorrow. adamaya last episode! haha.. ok takde kaitan. tp nak gak cakap. saya tak penah miss tengok. kalau keluar mesti balik sblm 630. kalau encik bolat tepon pon saya cakap sikit2. dia sangat cumel kerana melayan je karenah saya yang 'mengabaikan' dia utk adamaya. hehe.. dulu nurkasih.

lusa is the day after tomorrow. jumpa my parents!! tak lah berdebar tapi excited. sebab dah lama tak jumpa. dah 2 bulan. jauh ok..kena tunggu ada cuti panjang. yeaay!!

lusa is the day after tomorrow. parents meeting up! ok..yang ni paling berdebar.. rasa mcm nk sakit jantung pun ada. macam mana ni. adeh laa...his n mine will meet up for the first time. aaaaaaaaa.....cuaknye. berdebar tahap tatau nk cakap.

doakan saya tak kena warded sebab sakit jantung berdebar sgt.
doakan segalanya berjalan dengan baik dan dipermudahkan.
amiinn..

T_______T


2 comments:

Cik Belle said...

bab both parents jumpa tuh memang berdebar tak henggat. hahaa. jangan risau, baju u sure cantek!!! dah siap display kat depan tuh, mesti cantek punya lah. =) all the best dear~

si kecil said...

dah setel! best! heee...alhamdulillah.