idea for nikah / tunang outfit

source : photoaura

baju ni serius simple n elegant. baju kurung moden standard je. tapi pakai chiffon fullbeaded untuk top and kain kosong. hatiku caaaiiiiirrr~~~~~~

Comments

Xora said…
Adik catriona ross kan? cantik ok baju dia.
si kecil said…
ooo yee kee..tatau plak dia adik catriona ross. patut lawa. adakah baju tu jadi lawa sbb pemakainya lawa?
TheBubblyMe said…
cantek baju dia! I think sapa pon pakai baju tuh.. and confident you will still look gorgeous!
si kecil said…
ye lah...dia adik catriona..nama dia fiona ross. (baru check blk)

cantek kan..yup, agree gak..sebenarnye pakai ape pon kalo confident n happy..will surely terpancar keluar..n terus jd lg cantik.
ZARA said…
yang design melingkar lingkar tu beads eh rupanya? ingat embroidered... huahuaa...

mmg cantek!
si kecil said…
yeer..saya pon mula2 ingat emboidered..tp tgk betul2 rupanya beads yang penuh..
cantek kan..
ElyaElmo said…
adik catriona ke???
adoimakkkk cantikk nyeeee outfit die..nampak simpleeee..tapi cantik sgtttttttt
nk buat mcm ni laa nikah nnt...hik3
si kecil said…
elya..buat la..buat la..
mesti cantik!
A W E E N N Y E said…
beli-beli..hhee...awn pnah beli d binwanis kain ni utk my sis akad nikah...buat baju juga. =)...
wani said…
ya Allah!
lawa gila outfit dia.
kadang-kadang, less is more kan?
=D
si kecil said…
memang lawa..suwit sgt..
nYomeL said…
wahh.. sweet nye baju ni.. simple and sweet.. i loike~!! ;)
Amalina said…
fiona ni kwn sy..mmg btol2 cantik baju ni..simple yet elegant..tak silap sy, dia ckp kain tu dia beli kat bandung..few years back..mmg fully beaded..n veil dia pon chantek sgt..

and i think she really loves it sebab mase akad pon dia pakai baju ni (the akad was held last year) and mase kenduri pon pkai baju ni jugak..sempoi gle =)..tak susah2 nak pening carik attire yg perlu di pakai utk each event
si kecil said…
nyomel: i loike it too..

amalina: kwn awk? wah.. kem salam kt dia..kata saya minat baju dia. beli kt bandung..kena pegi bandung ni..haha..berbaloi beli pakai camtu..dh la sangat cntik.
A W E E N N Y E said…
sori psl price tak ingat la.. hehe
2007.lama kan?

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?