planning calendar

thanks to cik xora n cik belle, i finally manage to create my own planning calendar or checklist. tapi belum siap. pening merancang. hanya senarai yang panjang berjela sahaja yang ada. bila masa nak execute tu belum saya decide. otak saya dah jammed. itu belum masuk budget lagi. pun sudah ada list. tapi figurenya belum diisi lagi. tunggu lah lepas dah setel engagement nanti.


saya mengkategorikan mengikut event tertentu. tak tahu lah logik ke tak planner ni. tungging terbalik macam tuannya jugak. sebab saya dah pening dan jammed..saya suruh encik bolat sambung. tapi saya tau, dia hanya iyakan aje. n terima file ni untuk mententeramkan saya. alih2 saya jugak kena buat. tapi takpe..skill dia yg saya dah tau tu, boleh pakai gak. saya bertenang lah untuk sementara..sambil berangan2 dia tgh sambung buat. (padahal tengah tido).

ada sesapa nak jadi wedding planner saya tak??? nanti saya belanja makan ikan bakar kt kuala perlis..sedap woo.. nak tak? nak tak?

Comments

Cik Belle said…
wow! great one! =)
si kecil said…
nak? kalau nak, saya bleh send. tapi x isi lagi..senarai je pjg.
anak_sateria said…
dear..mcm menarik je ur planner tu... klu nk bleh x? *x malu nye...heheh tp nk gak... ;p
si kecil said…
bleh2..nanti saya send ok..mlm ni. skang xde..ade kt umah.
yani said…
saya nak jugak bleh tak? xreti buatla..huhu. nak betunang end of may, nak kawen end of december, tapi satu ape tak buat.sy seperti lelaki, dn bf saya seperti perempuan. sudah marah2. hahaha. saya hanya ada baju tunang sahaja.

boleh x tolong saya menjadi lebih organize? ngeee. thank you so much kalau sudi share.
Anonymous said…
This comment has been removed by the author.
si kecil said…
huhu..kalau family dah tolong manage kan ok lah..lg best tak yah susah nk pk. kalo tak..sila panic attack. hehehe..
anak_sateria said…
dear, email kan kat i k... thanx ye =)
si kecil said…
eh..saya dh send. xdapat ke?
btw..bg email awak. salah email kot.
Anonymous said…
hi dear...
leh email kat sy x?...nk wat reference on my e-Day n coming w-Day
dis my email : ashrin_infinity@yahoo.com.my
thx a lot dear =)
si kecil said…
ok! dah send. =)
Anonymous said…
waaa...bagusnye calendar u ni...very detail...mind sharing?

my email: ilovecutedress@gmail.com

really appreciate if you could share. thx dear..
si kecil said…
ok =) nanti check email ye..
Anonymous said…
saya x dapat pon.. huhu
cik si kecil xmo bg saya ke..huhu
nak jugak..
haha =P

yani_vm@yahoo.co.uk
si kecil said…
eh? saya dah send kt awak..tak dpt ke? jap saya send lg sekali. sorry ye..
Anonymous said…
cik si kecil, may i have one.. tq..
lola said…
assalam. bley tlg send kat sy jugak x. sy dah pening2 nk combine tp tengok awk punya mcm dah complete je, senang buat rujukan. tp emel add sy tlg hide boleh x, member2 sy byk yg x tahu lagi ni..hehe thank u Selamat Hari Raya :)
lee_titan@yahoo.com
Anonymous said…
Assalamualaikum, cik si kecil.. checklist awk best sgt, ade kaler2 & senang nmpak.. boleh ke kalo saya nk jgak.. terima kasih tau awk ;)

farah.rtm@gmail.com

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai