:: love is a gift ::

Saturday, May 22, 2010

tudung arabic style

skang ni dah macam trend pengantin pakai purdah atau tudung ala arabic style.. kalau kena dengan gaya dan bentuk muka, memang nampak sweet je..macam pics bawah ni. saya? err..bukan tergolong dalam kategori yang sesuai itu kot. i prefer to be ME esp on my big day. tapi kalau ada yang mahukan kelainan pada hari bahagia, apa salahnya..here's some ideas.

source: photoaura


source: koleksi vispera

6 comments:

Durruz said...

cantiknye baju tiffany blue tu...

sikecil said...

setuju! mmg cantik sgt..

wani said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
tudung koleksi vispera terbaek!
lawa gila style arab!

ke awek tu yang cun?
jeles.
lawa gila!
T.T

si kecil said...

haha..tudung tu mmg cantek..awek tu pon mempunyai mata yg cantek..so jd double cantek!

cepat pegi tempah..bleh try dulu tgk sesuai ke tak ngn muka..

wawan said...

Cantik kan? berangan jugak nak pakai mcm tu nanti. hehehe

deeanna said...

mcm mane nk dpt purdah tu.. beli ktne ea?