doorgift to keep or to eat?

saya sedang mensurvey2 doorgift; saya tatau nak bagi doorgift untuk dimakan atau utk disimpan.

any opinion please?

Comments

Nurulhuda|Adlie said…
i masa tunang bg something to keep then i rasa nape i tak bg something to eat, lepas tu for my wedding day i bagi both, something to eat which is telur, and bekas telur yang boleh disimpan..

i tak reti doorgift ni pasal i bg telur je, so opinion i u bg telur? hehe.. :)
didieadila said…
utk engagement sy prefer sumtin to eat :)....ni pdpt sy la..hehe..
si kecil said…
huda: couldn't agree more about both..bekas n mknan..thanks!

dd: makanan org kenyang kan..tq
nizabeba said…
opt for food & food.. hehe..
si kecil said…
ok then..doorgift to eat win!! thanks..oh saya baru tahu sebenarnye ramai yg prefer makanan ye..
sbb saya jenis tak kisah..org bg amik..kalo mknan habiskan..kalo utk simpan..simpan je laa..smpai berhabuk..hehe..

nway..linked both of you. thanks alot.
ElyaElmo said…
elya nyee bg something untik makan..
kire manisan selepas makan laa nnt..he3
si kecil said…
oo ye? ok i'll join you! nanti bg buah tangan utk dibawa pulang berupa makanan manisan..
miss nona said…
bg makanan.sbb lepas blik je dr knduri,nek kete trus tgk dpt makanan ape nk mkn.hahaha.kwn2 i pun ckp cmni

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai