:: love is a gift ::

Friday, April 8, 2011

Kad dari Kasih D Hati

ceritanya bermula bila aku msg/email a few card vendors yang aku jumpa kat FB. sepantas kilat, faiz the owner, he replied. tu dah dapat point tinggi daripada aku. quotation pulak, reasonable. masa tu aku tanya untuk tq tag. pastu with good services and punctuality, aku continued dengan tempahan kad. he willing to customize my card according to my request within my budget. Alhamdulillah..

everything on the card was from my ideas, the doa, bracket kt cover depan, wordings etc etc. dan berjaya direalisasikan oleh faiz macam aku nak. aku rasa mcm agak banyak songeh masa check artwork tu. nak amend tu nak amend ni. sekecik2 menda pun aku akan check. faiz dengan redhanya, layan kan aje. dan as promised, the cards were safely arrived di tangan ku dan tangan parents ku. :) in a good condition.

my tq tag & invitation cards were customized by Love D' Heart from kekotakku.

tak dak la gempak n supermarvelous or unique mana sangat design kad aku.
still typical malay invitation card.
tapi yang penting, aku suka n puas hati.
thumbs up.

the most i like about my card is the doa.
gigih aku google n combine.


mama abah pun suka. and kagum part doa tu :)




highly recommended.


PR wise - respon sangat pantas. in a very good manners. boleh berdiskusi dan nego.

Job wise - committed. and has good skills and creative.

Price wise - very reasonable.

website : http://kekotakku.blogspot.com/
FB : Love D Heart


p.s.: in progress tq sticker for majlis bertandang from love d heart jugak. hehehe..bersambung2 contract aku ngn diorg ni. with this good services, why not kan..


12 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

sweet!! suke2

Cik Belle said...

Alhamdulillah.. whee~

aku email him for quoatation untuk Yassin cover, tak terima lagi. sighhh.. mesti die sibuk dengan kau kan kecik! hahaaa...

LisaLisut said...

wow.ini 1st time i dgr kot cerita pasal kad yg takde prob dgn vendor.haha.mostly i bc ada prob sana sini.huhu.cmne la bile time i nt.tlg la jgn bg masalah.haha

si kecil said...

sue: thank you! :)

cik belle: hahaha. selalu cepat je dia reply.

lisa: alhamdulillah. boleh la consider diorg.

Hunny Kitty said...

cun cun ada pinky2 tu..hehehe
kad mcm ni baguih tapi ...kene make sure tak de letak kat lantai..or ada sesape terbuang merata-rata ke tercampak ke..sebab ada ayat Quran...sebab tu my mom tak kasik letak ayat Quran dalam kad...(psstt nak kad leh? :P)

KekotakKu Custom Design said...

salam..
tq nasrah coz amik service we all..hope puas ati dgn service kami

cik belle:yasiin cover tu ke?sowie ada terlepas pandang kot..try email ke kekotakku@yahoo.com/inbox ke fb..byk request n ada yg terlepas pandang..hope can hear u soon

so t leh blogwalking kat our blogspot..tq

~ NANA ~ said...

blh try usha2 ni :)

sk said...

aku baca doa ko tu sambil nyanyi2 lagu maher zain. hehehe

nak kad satu!

shayra hint said...

oh cantikkkkkkkknyaaaaaa kad!
i know i cant go, tapi kalau ada kad lebih, send me one. nak simpan =)

dialicious said...

comel!mesti xsaba dahhh n rasa xcaya tgk nama seniri..;p

e k i n ♥ y u s r i said...

thanks for sharing
suke2

http://queen-of-colors.blogspot.com/

fiza said...

comei nyer kad...hehe....kak nasrah, love d heart ni kawan saya...wakaka.....2-2 tu dak uniten....wife die, tina tu housemate saya masa kat uni10...betapa kecik nya dunia...hehehe