:: love is a gift ::

Friday, April 22, 2011

of majlis bertandang : card

yeay! another parcel came. orang kt office dah mintak upah, parcel je, nama aku. haha.. and this time, ialah kad jemputan for his side, posted by kekotakku. aku ingat pasni boleh request jadi share holder la ngn diorang. memang bersambung2 kontrak aku ngn diorg ni. bukti kukuh how good the services are.



ape gila kuasa sikecil ni kan..kad belah laki pun nak pos kat dia..?? taklah. aku suh pos 10keping je kat aku. untuk a few of my friends n family yang mintak kad untuk ke sebelah sana. yang lain2 semua pos ke tunang ku terchenta la. request suh pos 10pcs..si tokey kaya pemurah ni pos sampai tah berapa keping..tak terkira..100 agaknya. memang sengaja diprintkan lebih2.then dia bg sebagai present..(present kawen ke present contract bersambung2?) hahaha.. rezeki kawin. alhamdulillah.. boleh la abah mama ajak family join rombongan bertandang pakai kad. proper la sikit kan.

agak2 banyak sgt lebih ni..boleh gantung2 mcm kad raya. hahaha..


it's a one piece card.
a very simple design.
x ada cover.
only the jemputan & map.


nama penuh terpaksa diblurkan atas faktor keselamatan dan privacy.
acewaah..

btw, kad comel ni, diprintkan oleh kekotakku.
tapi tak didesign oleh mereka.

cuba teka siapa yang sangat bermurah hati designkan kad ni?



:)

designed by Creative By Lynda
Printed by kekotakku

alhamdulillah~


p.s.: this is a scheduled post. aku ada kursus starting today until this Sunday. i will reply your comment (if there is any) later. doakan aku tak kena sunburn or luka mana2. huhu..

8 comments:

LisaLisut said...

aaaa lynda design kan tu! best lahhhh

r3bL said...

macam mana ye tue.. design by org lain, print by org lain. so kene byr lynda tu utk artwork dan kekotakku tu utk print ek? berapa ek? (klu bole btau..)

Cik Puan Syafa said...

waaaa..lynda design! nak jeles byk nih! :P

KekotakKu Custom Design said...

kekotakku here..alhmdllah..lepas satu satu cik kecil ni berkata..haha..alhmdllah everything suma ok..kali ni print je..sebab dia amik contract design ngn lynda yang design supperb cun tu..hopefully rakan2 si kecik berkata leh le jenguk2 blog kami yang masih xberkata lagi ni..
www.kekotakku.blogspot.com..or else leh find us @FB lovedheart/lovedheartnew...thanx SKB sebab amik services dari kami..we create n make it happen..daaa

miey anna said...

waa...macam best je da siap kad semua..macam nak buat skunk..tapi macam awal je kan..hehe..x pe..will b coming soon ^_^

miss puteri said...

best best best!hehe. CBL lagi tue!hehe..

~Ayu BnSyg~ said...

Kuala Pilah kmpg den. Wee~~

si kecil said...

lisa: hehe..best best. boleh buli lynda.

r3bl: sama konsepnya kalo awak design sndiri dan pegi antar printing. harga masih bergantung kepada jumlah kad.

syafa: haha..simple yet very nice.sila sambung jeles.

kkk: thumbs up!

miey ana: kad sebaiknya tempah 3 bulan sblm. nk confirm artwork apa lagi..majlisnya bila?

put: pasni kalo cbl pemes, boleh tumpang glemer. hehe..

ayu: den tak ponah sampai pilah tu. den pun solalu la tak borapo paham org nogori cakap ni.hihi..