:: love is a gift ::

Tuesday, April 5, 2011

udey ismail

udey ismail - idola ku. haha..agak2 udey baca tak blog aku? acece..ko ingat ko sapa. bajet orang senegeri ngn udey, udey nak baca blog kau..haha.. udey tak perlukan promosi murahan drp blogger dah. dia dah superb femes. bagi aku, if you are looking for a creative photographer, he's on top of the list. aku dah follow pics dia since fotopages lagi. dulu dia bawah candid syndrome. skang dah berdiri di atas kaki sendiri dengan gahnya. kalao aku aku kawen 4 tahun lepas mungkin aku masih mampu hired dia.

skang mampu tanya je. dan dilayan oleh jesnita yang friendly dan comel. PA diorang. hehe. gile ko, very over the budget. tapi setiap kali udey upload gambar baru, aku meroyan. dan syaitan pun menikam2..booking je..selambe booking... hahaha. nak byr ngn ape? bulu? bulu kaki banyak la. haha..

maka, jadinya, udey kekal sebagai impian.

the good things about impian ni. ia akan tetap special sampai bila2. contohnya, kalo korang suka satu handbag ni. fuuhh..setiap kali lalu mesti pegi pegang2. belek2. cium2. bestnya kalo dapat. pastu korang pon kumpul duit, cukup rm2000, korang pun beli. hepi gila! pastu? dah tak rasa mcm membuak2 dah kan kt handbag tu? sebab dah dapat. hahaha..

ok..itu semua alasan penyedap hati. sekian.





10 comments:

h e r n y z a r said...

hari tu jmpa udey... ahhhh suke nye kat dia.. ooppss... haha.. very nice and humble person.. aduiyai.. supan je bercakap.. LIKE udey manyak2... tp dia fully booked on my date.. sedey :(

lovelyadibah said...

haha..sabo jela..biasa la kecik..kalo dba pun mmg xmampu..takat kawin xsampai rm30 k,xpayah la berangan..HAHA..over2..

paper pun,suma mesti nk terbaik..:)kita doakan je majlis kita 2 jd yang terbaik dan lancar dimata kita..eceh!ceramah la plaks:P

~ NANA ~ said...

tak salah ade impian tu...kot2 one day udey baca entry u ni then dia nk sponsor u ker??? kekekeke who knows rite?

aTy _faRed~ said...

betul cakap nana tu...:) maner lar tau kot rezki u impian akan terlaksana..:)
hasil kerje die memang cantik..:)

harzharun said...

impian buat kita rasa ada sumthing dlm hidup yg perlu dikejar...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yeap.. kite pun suke giler giler punya giler kat artwork udey ismail & mukhriz latif. giler pun tak giler macam tahap ni. mereka hasilkan sesuatu yang out of box. extraordinary. kalau dorang buat promotion diskaun 50%, rase tak pandang kiri kanan lagi dah. ehehehe. over gitu. mimpi!

udeyismail said...

Assalamualaikum semua yang ade kat sini, terima kasih kerana meminati hasil kerja saya. Setiap daripada kita ade impian bukan, tak salah jika kita simpan niat dan cita-cita. apapun rajin2 la tengok gambaq kita ok

udeyismail

si kecil said...

ekk? camna udey boleh jumpa blog ni? aaaaaaaa..syok. haha..

udeyismail said...

hehe, ade mase terluang, menjelajah kejap ke blog orang

si kecil said...

teruja! never expected udey akan terbaca pon post ni. hehe..