:: love is a gift ::

Thursday, April 21, 2011

of majlis bertandang : vip doorgift and sticker

for some reasons, i'm involving myself into his side preparation. as on my side, most of the decisions telah diconquer oleh my parents yang super excited n super anxious, jadi saya alirkan apa2 konon2 dream yang x dpt direalisasi ke side bertandang. hehehe.. contohnya: tq sticker. sebab side aku dah pakai tq tag.


this is my very own design for the sticker.

using a super canggih software
Microsoft Word
:)




daripada
ye kawan-kawan
bukan dari.
dari hanya untuk tempat, arah dan masa.

i'd seen alot tq tag yang guna perkataan dari.
teettt! wrong.

mungkin hal ini macam small matter je for most of us.
tapi ingat, those school kids do learn from it.

eh..tibe2 off topic.
(tidak! saya bukan cikgu BM. harap maklum)


dan hasil daripada design yang canggih sangat tu..

taraaa....



ditampal kat mini jar

my FSIL & FMIL yang decokan mini jar cumel ni.

pics credit to adik aisyah.

sticker tu ditempah dan didesign semula kat mana lagi , kalau bukan kekotakku.
cheap cheap one. fast fast one maa..
siap dapat extra2 lg.
sungguh bermurah hati encik tokey.
hehehe.syok woo..

kekotakku tengah buat promosi sekarang.
1000pcs sticker 15sen/pc. full color. any design.

korang like fanpage diorang ni
Putra Putri Wedding Card
to get the promo price
valid until 30 April 2011


ciss..aku dah siap tempah baru promo.

thanks to jaja - puan butterfly yang merekemenkan mini jar ni.

:)

19 comments:

tqahmisdar said...

cute! idea mini jar ni memang best kan? =)

YAYA AZURA said...

yes ..daripada bukan dari ..

pe pun mini jar tu mmg kebabom! nice!

cikFM said...

cantik la mini jar tu.. saiz die mcm botol innershine tu ke? mahal x?

cik senah said...

salam...

1- lawa TQ TAG ampa

2- macih di atas perkongsian ttg PERBEZAAN antara "dari" dan "daripada".. tak ramai org yg particular ttg nie.. :) - ramai yg kata.. " janji eja terima kasih tue betoi sudahhhh.." heheh..

3- ok lah tue bilamana ampa berpeluang in charge dalam persiapan belah "his side"..cuma..jenuh kalut lah ampa kann..? :)

p.s : selamat membuat persiapan nohh...

zimie said...

good idea jugak kan bagi mini jar.hihi dalam kepeningan tak tau nak kasi apa kat tetamu

LisaLisut said...

i br nk tye beza sticker n tag.now dh faham.wakakakaka.mekasih for the info.u mmg cool ;p

LisaLisut said...

oh satu lg.terima kasih sbb remind dari dan daripada.hahaha i dh lamaaaa lupa tatabahasa kat skolah! woooottt ;p

~ NANA ~ said...

11.06.11??? sama tarikh la kite...hihi

si kecil said...

tqah: yes..i dah target sejak tgk jaja post dulu. nice sgt..n practical.

yaya: thank you! simple nice n cheap. haha..

cikFM: err..i tak sure exactly besar mana. rasanya kecik je. i tak penah tgk live.

K.I.N.A said...

cantik! thanks to jaja introducekan jar yg murah kan..

si kecil said...

cik senah: hehehe..takut kena pelangkong ngn cikgu harun, kena la ingat. thanks nway.

zimie: simple n practical.

lisa: hhaha..no prob lah. small things ja tu.biasa la kita slalu terlupa.

nana: 11hb tu seblh bertandang. :)

si kecil said...

kina: yes..thanks alot to her!

Cik Belle said...

haha, aku la tu, concern about dar daripada.. nasib ko betulkan.. kalau tak, kad aku salah gunapakai tatabahasa. hehee

lovelyadibah said...

aduh..mmg cantik n ringkas jer:)

si kecil said...

atia: haha..atleast ko terpk gak. mmg kebanyakan aku tgk sample2 tq tag letak dari. yg dh siap kt kedai pon mcm tu..

dba: dan murah..haha..x smpai 2hinggit pon.

Renee Meow said...

murah+design chontek.. will save dis for future.. thanks for sharing dear..!

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

missbutterfly said...

kecik..bagus2..ada jgk idea aku digunapakai.hehehe..:)

nizabeba said...

comel!!

KekotakKu Custom Design said...

jom tempah stiker promo dari kami..kami beri kebebasan anda berkarya untuk wedding anda..harga yang cukup buat anda termenung di dalam peti ais..dan membuatkan anda tidak kering gusi..tiada di mydin dan tiada di alamanda..hanya di kekotakku..feel free to visit us here
www.kekotakku.blogpsot.com..n follow us to get our latest promotion..daa