it has my name :)

masa awal2 preparation, aku rasa nak kad yang plain n very simple. as the time goes by, survey punya survey, i found a few others yang aku suka. but not that simple. hehe.. mata terpana, hati dah terpesona. ewah. dah jatuh hati, dah tak boleh buat apa lagi. haha. macam pantun uolls.

found this card kat jentayu design. suka flowery2 background tu. very the english. sama ngn tema aku ni. (tiba2 ngaku tema english..ekeke). tapi tengok harga kt situ, over my budget. xde la mahal, cuma aku dah tetapkan budgetnya. tak boleh exceed. aku percaya daripada 500. 1 je yang akan disimpan. iaitu aku sendiri. haha.. b2b mungkin ada yg simpan, tapi sampai bila? eleeh..xyah tipu la korang simpan nk tunjuk kt cucu cicit, kad aku ni. hehe..



source: jentayu design


then, bila mek atia post entry pasal kad, tiba-tiba jatuh hati pulak dgn kad-kad kat glamourpussweddings. sangat lah sweet and exclusive kad2 diorang. nak nangis tengok. aiisshh..tergugat iman den. tapi bila tanya quotation, very over the budget. T__T the PR wise sangat bagus. pantas n sopan. thumbs up. kalau tgk design2 kad kt situ, macam tak tau nak pilih mana satu. semua nak. tergoda.


source: glamourpuss weddings


and based on those fav cards, i combined to be mine. ahaha..within my budget!



:)

it has my name on it!
i am really getting married soon.
excited ok tengok nama sendiri atas kad jemputan.


review vendor esok..

Comments

cik senah said…
:) beshhnyaaa..kad kawen dia siap dahhh.. :)
rasa hepi sangat bile ada nama kite kat kad tu..sekarang su tgh bizi menampal alamat..hihi
yUmIe said…
cantik..cantik!!!
ko tempah ktne mek??
kate nak pos kat aku :(
Qis said…
aku simpannnnn, hokeyyy??!!
lovelyadibah said…
creative!!:)xsabar nk tggu review:)
cik yaya said…
warghh nak p.ritu da tny kakak (u know who) ko ni kawen jauh2 sgt kenapa.wakaka

kad cantik.ai suka kaler dark pepel
~ NANA ~ said…
kad cantekkk la :)
LisaLisut said…
purple tuu!bijak2.combine dua skali.heheh
K.I.N.A said…
haha..kina pun pernah nampak nama sendiri dekat pameran pengantin..excited kan?haha..

simple yet sweet but within budget! reminder to myself oso..
Lyana MK said…
wah!! eksited nyer!!! kecik!! u dah siap!! yana nyer tak siap lagik!!
si kecil said…
cik senah: best!! :) alhamdulillah..

sue: happy! tersengih2 mcm kerang busuk satu hari..haha..

yumie: sok aku review details ok. aku dah scheduled.
cheQmOomOo said…
sk a shape kat nm tu..ape nm dia e?nm shape..hahaha sgt dangkal ilmu sy :p
si kecil said…
lynda: hahaha..saba2. aku post awal utk ko. aku cari sticker paper x jumpa kt kulai. nk print address.

qistin: hahaha..ok2. utk hg aku bg by hand. sbb aku nk jumpa hg!

dba: esok ek? *wink*

yaya: datang lah! babymoon kat langkawi. dkt dah ferry ngn umah aku. hehe..bak address. nk post kt nonet.
si kecil said…
nana: thank you! :)

lisa: purple plum, my theme color. hehe..

kina: aik? nama kina kt pameran? bukan kina punya la kan?

yana: i purposedly mintak siap awal. sbb nk pakai as support doc. yours soon la tu.

cheqmoomoo: shape? border tu ke? bracket namanya. hehe..
cheQmOomOo said…
haa ye maceh :)
da google crik design bracket y cun ;)
dyll basri said…
kecikkkkkkkkkkkkkkkkk, sangat chantekkkkkkkk.. aku nak tiruuuu (sume nak tipu orang)
si kecil said…
cheqmoomoo: no prob. good luck!

dyll: tenkiu2. ko nk tiru ke nk tipu ni??kompius den. haha..
cheQmOomOo said…
masey (^__________^)
Lala said…
nak satu!!!hehe
Hunny Kitty said…
tukar suka sama suka jom! heheheheh
Qis said…
haha, selain tu, hg nak jumpa aku mst sbb:
1. nak ambik baju... (takut jd ready stok, haha!)
2. nak tgk ----- dah besaq mana kan?? (fill in the blank urself, haha :P~~~)
lind said…
hi nasrah! :P

kad kawin anggunn ok!
si kecil said…
lala: nanti bg address ok. lala kt ipoh kan? x jauh dah tu.

hunny: tukar kad ke?

qistin: ppaanndaaii!!!! u can read my mind very well!

lind: thank you!
farahfatihah said…
banyak tul jatuh ati nyer! hahahaha
tema masih tidak lari...ada bunga2 di ditu..n purple!!!
si kecil said…
haha! ye farah..purple!! haha..
Cik Belle said…
jom exchange card mek! hhehee.. card ko sweet! comel macam ko juge. cantik lah!
si kecil said…
haha..ko bukan dpt lg kad. haha..*belagak*

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai