I feel like a princess! haha..


okey, mode baru lepas SPA. besssssssssssssssttttttttttttttttt!!!

for the first timer like me, i would say, it's superb!

ingat kan dah tak sempat nak berspa2 bagai. luckily ada mobile spa! kebetulan the owner balik kedah pulak tu..memang menarek gila aa.

i enjoyed it so much.

ke aku memang jakun, tatau la.

a very good services. very professional n well-trained.

tergolek di dalam bilik sendiri. dengan alunan muzik yang menenangkan. ada gak la terlelap 2 3 kali. selain tu aku dok jakun, berborak, berangan. haha..pardon me please.

aku amik aromatherapy massage, body scrub, flower bath

sedap gila kena massage.
just nice, tak sakit sangat, tak lah sampai x rasa.
relaxing.
body scrubbing..kalo tengok gaya dia buat,
mmg bersungguh gila menyental.
aku rasa mcm sental lantai je. hihi..
tapi x sakit.
lepas tu, kulit haluuussssss je..
mandi bunga, dia pakai 7 jenis bunga.
aku siap simpan lagi. x mandi sampai habis.
esok boleh mandi bunga lagi.
eheeheh..



fully-recommended by me!

website : http://kalenaspa.blogspot.com/
facebook : Kalena Mobile Spa

before that, aku pergi buat leg waxing kat Sensis.
ok jugak. sila google. malas nak cari link. hihi..
recommended jugak.

p.s.: waktu nikah diawalkan ke selepas solat jumaat instead of lepas asar.
yahooooooo!!! kawen awal. hahahaha.. aci?

Comments

shayra hint said…
ahhaha,sama la, diawalkan. rasa cam best kot walaupun 2-3 jam ja.. :P
Miss Sunshine said…
bestnye.... nak pergi SPA jugaklah nanti... ^_^
nida-razak said…
waa..besnye wat spa..nak jugak..hehe
Hidayati Farhan said…
hahaha, nak yahoo gak sbb awk dpt kawen awl.
Yanti Padli said…
Eceh eceh eceh, x sabar dah dia nk kawen, congrate nas, den x dpt nk mai, dah kirim adiah kt amal...sorry laki ku ade hal la weekend tu..

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?