:: love is a gift ::

Wednesday, June 1, 2011

I feel like a princess! haha..


okey, mode baru lepas SPA. besssssssssssssssttttttttttttttttt!!!

for the first timer like me, i would say, it's superb!

ingat kan dah tak sempat nak berspa2 bagai. luckily ada mobile spa! kebetulan the owner balik kedah pulak tu..memang menarek gila aa.

i enjoyed it so much.

ke aku memang jakun, tatau la.

a very good services. very professional n well-trained.

tergolek di dalam bilik sendiri. dengan alunan muzik yang menenangkan. ada gak la terlelap 2 3 kali. selain tu aku dok jakun, berborak, berangan. haha..pardon me please.

aku amik aromatherapy massage, body scrub, flower bath

sedap gila kena massage.
just nice, tak sakit sangat, tak lah sampai x rasa.
relaxing.
body scrubbing..kalo tengok gaya dia buat,
mmg bersungguh gila menyental.
aku rasa mcm sental lantai je. hihi..
tapi x sakit.
lepas tu, kulit haluuussssss je..
mandi bunga, dia pakai 7 jenis bunga.
aku siap simpan lagi. x mandi sampai habis.
esok boleh mandi bunga lagi.
eheeheh..



fully-recommended by me!

website : http://kalenaspa.blogspot.com/
facebook : Kalena Mobile Spa

before that, aku pergi buat leg waxing kat Sensis.
ok jugak. sila google. malas nak cari link. hihi..
recommended jugak.

p.s.: waktu nikah diawalkan ke selepas solat jumaat instead of lepas asar.
yahooooooo!!! kawen awal. hahahaha.. aci?

6 comments:

shayra hint said...

ahhaha,sama la, diawalkan. rasa cam best kot walaupun 2-3 jam ja.. :P

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,cam best je

Miss Sunshine said...

bestnye.... nak pergi SPA jugaklah nanti... ^_^

nida-razak said...

waa..besnye wat spa..nak jugak..hehe

Hidayati Farhan said...

hahaha, nak yahoo gak sbb awk dpt kawen awl.

Yanti Padli said...

Eceh eceh eceh, x sabar dah dia nk kawen, congrate nas, den x dpt nk mai, dah kirim adiah kt amal...sorry laki ku ade hal la weekend tu..