review : hantaran


setahun kot berpikir nak DIY ke tempah ke hantaran ni..hehe.. tapi yang pasti aku nak pakai freshflowers keliling. konon2 nak macam arma punya la. tp budget ciput.

alhamdulillah~~
impian direalisasikan dengan jayanya.

7 dulang berbalas 9.

deco hantaran from his side was done by my mak angkat n adik angkat. bertemakan serba putih. bunga2 tu kitorg g beli kt kedai bunga yen riben kat semua house. ramai ingat freshflowers mula2. hehe.. dulang by my atia.. :)

deco hantaran from my side was done by my jiran. auntie zam. memula aku nak buat sendiri. pakai freshflowers kan, macam lah sempat kan nak kelam kabut buat. dia offer diri nak buatkan. free of charge ye. tolong2 je. dia tak amik tempahan. she understood me well. dia siap research lagi mcm mana nk buat tu. first time dia buat hantaran pakai freshflowers. sampai tak tido semalaman siapkan hantaran aku.

bantal hantaran tu aku ngan mama yang buat. habis selerak bilik dgn kekabu. ekekeke.. yg tu dah lama buat. walopon comot2, terlaksana jugak nak pakai bantal. hehe..

*scheduled post*


Comments

Ms ALiN-D said…
close up plssss...hehehe..suke tgk hantaran freshflowers ;)
fainie_riz said…
cantik nye hantaran u..mmg mcm Arma la..hihih..pndi jiran u buat
wafa azman said…
hii, nk request close up pics jg..hihi ;D brape bajet u habis for ur fresh flowers? thanks ;)
LisaLisut said…
wow.i really thought it's fresh flowers yg putih tu!! bravo!!!
yUmIe said…
aku ske hantaran belah ko!terer lah makcik tu as 1st timer.hihi.tabik spring kt makcik!!bleh lawan arma ok..
UyaRayza said…
cntekkkkkkkkkkk heheheh...rajinnye diy bantal heheh..semangat la nk buat sdiri jugak heheh
Anonymous said…
hye dear, cantek sgt hantaran fresh flower tu.!! just nk tanye u beli bunga tu kat mana ye?and approximately berapa cost? hope u can share it. :p tq!!!

aida
Merah Baldu said…
nk tau gak u bli fresh flower kat mne

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai