review : bantal nikah

since ada yang bertanyakan pasal bantal nikah ni, aku sewa bantal cantik daripada Aween.
cantik dan sangat selesa. pakai kekabu. harga sewaan juga sangat reasonable.


sewa dapat 2 bantal.
encik suami duduk atas bantal ni masa nikah.
pastu dibawa sebelah aku masa nak sarung cincin.


moment ni kami dua2 menggigil.
ekekeke~~
pastu cincin susah plak nak masuk.
selambe dia salahkan jari aku gemok.
padahal dia yang menggigil2.
ciss..

so, to those area alor setar,
kalau nak sewa bantal nikah ni,
sila contact Puan Aween
http://aweennye.blogspot.com/


all pictures are NOT edited (aku letak watermark je)
credits pics : Aizat Rush Bliss Candid

Comments

aTy _faRed~ said…
simple..tapi cantik.. suke jenis bulat macam tu..aritu tak jumpe..:(
miss puteri said…
comel. sentiasa baju nikah anda menarik mata saya menatapnya. suke!hee
LisaLisut said…
thanks for review psl bantal nikah.i tgh cr idea nk letak apa keliling bantal nikah.huhuhu.tgk u pye bntl ade renda2 so i was thinking to do the same! :)
cik senah said…
terima kasih byk2 na kecik for the info.. :)

p.s : chek dah lama cari bantai bulat mcm nie.. tak sangka pulak bantai nikah kecik jugak berbentuk bulat.. :)
Darling Aween said…
smlm sgt sibuk tak sempat nak blog walking.tapi dapat sgt byk psl bantal nikah.. =)

ok...tq nasrah...

noted sume yg booking =)

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai