:: love is a gift ::

Tuesday, October 19, 2010

the frames - have anyone seen this?

ada sesapa pernah tengok tak frame ni kat mana-mana kedai?

almost a year ago, i posted this entry. i guest no one was reading this blog yet during those time. dan masa tu saya lebih banyak berangan daripada berfikir untuk merealisasikan. tapi, bila saya tengok2 balik.. apa salahnya kalau direalisasikan. frame ni akan jadi hiasan di rumah 'kami' kelak. pada hari majlis saya nak letak dekat dengan meja guestbook. saya nak letak gamba saya masa kecik yang saya perasan comel, gamba dengan family, zaman sekolah, universiti, masa gembira dengan kawan-kawan & gambar pre-wedding & tunang.

16 comments:

withthismaskahwin said...

I love this frame too! Have the same idea like yours hehehe ;p

-Dinda

Squarecut Ring said...

dear, yg mcm ni i tak sure. tapi ikea ade yang frame panjang ke bawah. i think yg tu u boleh susun banyak2 jadi macam tu. Tak pun u beli kadbod hitam. DIY aje. hehe

Qis said...

kan aku penah jumpa kat kedai perabot & terus call hg... it's rm99 for the 4 panels if i'm not mistaken... hg siap ckp nak beli dua :P

by the way, it was in subang. sila pikirkan cara nak bawak balik aloqstaq.

Qis said...

or was it rm199? nnt bila2 aku check... kalo ada lagi la kn... haha

PurPLe LaDy AiFA said...

ada jumpa dekat kedai furniture kat seberang prai, penang ni..exactly mcm ni! tp the price x ingat la pulak..

si kecil said...

dinda: jom jom carik! cool kan..

SQR: kalo DIY kena bertukang ni..sbb nk simpan sampai tua..hehe..kt ikea ade ke? tak jumpa la plak..

Qistin: haaa!!! aku ingat! kedai mana satu? bagi la exact location.

aifa: haaaa!! exact location kedai tu pleeassee!!!

Squarecut Ring said...

Ade. Tapi bukan yang version stand mcm ni. hehe. Dear, sile amek award ye kat my blog. ^_^

♥ balkidz_hunny ♥ said...

eh, kalau kau jumpa frame camni, bgtau aku yer. aku nak jugak letak kat umah :) HAHA. dasar pemalas tak aku nak carik? takpe, nanti kalau aku jumpa aku inform :)

Qis: kedai kat subang kat mane? meh aku pegi tgokkan! :P

Cik Belle said...

belikan satu! nak jugak. haha. balkidz, kalau ada bitau eyh. nak satu! hehe

rumah makcik aku kat KB ada. tapi tatau pulak die beli mana. =(

si kecil said...

sqr: thank you!

balkiz: haa..pegi tengok weih..beli tiga..tu belle nak jugak. haha..

cik belle: err..saya yakin makcik awak tak susah payah beli dari tempat lain selain kelantan frame tu..

Cik Belle said...

hahaa. betul la tuh. hehe. kalau ada, nak jugak satu. heh.

didieadila said...

minat jgk ni..tp jnuh jgk la nk cuci2 gmbo 11r byk cmtu..hehehe...

sk said...

si kecil! kita nye idea same! nak letak kat meja guestbook jugak. tp instead of letak gambar sy, sy ade benda lain nk letak. hihi

so klu dh tau kat mane ade jual, plis plis plis beritau eh. sy nak tanya org pon tatau nak panggil benda alah ni ape. hehe

fati said...

salam, dear.
da tau nanti war-war kan dalam blog ye! ramai yang minat neh! ;)

~~zaa~~ said...

salam si kecil...

zaa add link u ye :D

♥ balkidz_hunny ♥ said...

okey. nanti aku tanye qis exact location. kang kalau aku jumpe aku bgtau ekk :)
nak tiga?? ehh..ade sape2 lagi nak, boleh order la. nanti harga termasuk charge penghantaran ;p