panic attack!


tadi baca blog journeytojune2011. tahap terkejut beruk dgn post beliau. cuti sekolah bulan 6 awal seminggu daripada jangkaan asal. habis aaaaa!!!!! aku dah booking macam2. rasa nak terberak suma ada...aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

terus panic attack on! tak dapat berfikir dengan bijak dah. abis semua kwn2 ptd aku contact. suh confirmkan. sengal kan tak bukak website MOE je. dan inilah takwim persekolahan 2011 yang sudah dikeluarkan oleh kementerian pelajaran malaysia.
click here.

terus contact MUA, photographer, WP, mama abah, tunang, qistin. hahaha..ni namanya panic ok. harap maklum.

mua ok. *ilebiunenekberuang*.
photographer tatau lagi. pls syahiran..i want you! *sobs*
yang lain2 sedang dihubungi.

dugaan.

yeay! kawin awal seminggu!

tolong doakan semuanya berjalan dengan baik...

Comments

NahWaL said…
kawen awal yeye kawen awal yeye. hehehehe. insyaallah semua ok, ada hikmah yang tersembunyi.

yeye kawen awal!
Cik Belle said…
bukan nenek beruang la, auntie beruang. uhuhu.
AnEs said…
hihihi..tibe2 macam ramai cuak tarikh cuti sekolah da keluar..dang!tapi kawen awal sangat best lagi kan!
~Ayu BnSyg~ said…
Wah wedding ticker pun dh tukar hari eh? Actually awak nk avoid kawin time cuti skolah eh?
nYomeL said…
hehehe! dun be panic. everything will be going alright. OK pe dpt kawen awal kann..?? ;)
Hana said…
pelan - pelan, jgn panic.. masih banyak mase.. :) takpe.. pk part yg besh.. kawen awal sminggu :)
TheBubblyMe said…
wehuu... kawen awl! syok! bnyk lagi masa dear... jgn panic.
si kecil said…
nawal: haha..tima kasih kerana mengingatkan saya utk bergembira, yeye kawin awal!

belle: baru plan nk pegi your wedding..tersama la plak.huhu..eh dah tuka jd auntie ke?

anes: patutnye best..tp panic lebih ni..hehe..yeye kawin awal.

ayu: hehe..pantaskan..terus tuka..nk tgk days remaining..padahal beza seminggu je..bukan nk avoid, tapi nak pilih cuti sekolah. family requirement.

nyomel: i am trying tak panic ni. hehe..best kan kawen awal..rezeki tu..ehehe..

hana: ok2..jgn panic..cuba2..haha. awal seminggu tuu..

bubblyme: takut vendor idaman tak available ja ni..huuu..doa2 kan ye..
farahfatihah said…
fara dengar pun ikut panic2...moga semuanya ok yer
thezaila said…
ya allah ya tuhan ku.. ko permudah la segala urusan si kecil ini.. amin..

ok si kecill.. jgn panic.. tarik nafas...hembus... sila contact semua vendor dgn hati yg tenang..
si kecil said…
farah: doa2kan ye..

zaila: amiinn.. makaseh beb. tau tak tadi kak anis call sbb aku dah panic..hahah..seb baik dia available..kalo tak, xpasal2 meroyan dlm tepon. hahaha..
anaztasias einz said…
saya pun risau bila tarikh tukar. aish tapi sekolah xterima confirmation lagi .hurm

btw, saya dah xguna ek link nora aira tu. kalo ada masa nanti exchange with my new link yea.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

tengs dear. stay cool,pretty n healthy
si kecil said…
haih..tapi moe dah keluarkan kt website.takkan x confirm lagi?
shayra hint said…
yeayyyyyyy kawennn awai! u'll never know how glad i am! hehe.. ;) btw, good luck. rilex aa, mesti ok punyalah! kacang pool jom! :)
SyimaSyaz said…
saya nak avoid dari cuti sekolah...hehe
hehe..
ja rasa conform...
sebab dalam KPM mustahil tak confum..

anyway nasib baik si kecil dapat tahu awal kan
si kecil said…
she: seminggu ja pon..bukan 6 bulan. hehe..jom kacang pool!

syima: saya mencari cuti sekolah. have to. no choice.

eija: no early enough. :(
didieadila said…
omg thx for the information....saya pon kawen awl seminggu la cmtu! hahahahaha...
si kecil said…
dah booking ape2 lom?
huhu..
~Ayu BnSyg~ said…
La dear. 110611 tu kn still time cuti skolah? X gituw? Actually kn awak, Ayu nmpk awak dulu time wedding Nawal :)
si kecil said…
mmg la. belah laki xcuti. jauh family saya nk bertndang. susah kalo bukan cuti. oo ye ke? boleh cam ke?
missbutterfly said…
oh?kena plan btl2 ni..u still got time babe..harap2 semua vendor still available lagi..
~Ayu BnSyg~ said…
Sayang klu awk igt. Ada x sorg pompuan ni tgk2 awak je dr dlm keta? Time tu awak pun br je smpi. Dlm hati Ayu, Ayu ckp cam ni. Dia ni blogger ke kwn Nawal eh? Rupa2nya blogger daaaa. Igt x? X hengat, I nk majuk la :(
nanti singgah blog ambil AWARD yea :)

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai