photo frame to a banner

aku dah lama suka photo frame macam ni. simple yet sweet. tapi aku rasa macam nak buat banner. ok ke tak? kalau tak silap aleena n yaya tempah kat green apple studio (tak pasti betul ke tak). tapi abah aku tak setuju letak photo frame ni. huhu..so aku ingat nak ganti buat banner.



source: Aleena ButterflynFrame


source: yaya

Comments

Lyana MK said…
heheh i pun dah bercdang nak buat camtuhh!! hoyeh
ElyaElmo said…
banner pun buat jugak laa...dr jauh org leh nmpak...
Renee Meow said…
beshnyer wat camtu.. buat ler dua2 skali.. banner letak kat luar , n yg fram tu letak kat recep table or guestbook table.. ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com
K.I.N.A said…
ok jugak letak banner..kat depan..dari jauh org bleh nmpk..;)
ilyana said…
so cantik lah banner tu..i sangat suke...tq sebab sharinggg :)
farahfatihah said…
bestnyaaa..hmm dah xda peluang nak wat camtu lagi hohoho
LittleSunshine said…
banner & frame...
dua2 gud idea..

lau liza tamak..nak dua2..hahhaa..
cis mcm la dpt.. kui3
miss puteri said…
suke. dah lama nk buat mcm 2 tgok lah terlaksana ke tak.hehe..(~_^).. banner dari jauh dah nmpk kan.hee
si kecil said…
liyana: wedding u dulu ke i dulu? kalo u dulu boleh lah cilok idea.

elya: hahaha..ko saje kan..aku dah la ade unsur2 tamak jugak ni.

renee: hehehe.ni lagi sorang. saja tau! haha..

kina: satu aloq setaq boleh nampak kang. kihkihkih.

ilyana: no problem :)

farahfatihah: selambe je buat satu letak kt luar umah satu. hehehe..

little sunshine: samo lah kita. tamak jugak ni..

miss puteri: good luck! semoga terlaksana utk kita.
auwww gambar kami di situ..ahakz!

btw, u nak buat poster frame tu pun ok je but tambah skit mcm normally tulis kat banner instead of having two glomour person and the words only..then confirm ayah u will proceed.hehe.

oh ya kalau nk buat poster frame size kecil pun boleh rasanya di green apple.utk letak di guest book table. i have the small easel too! :P
cik senah said…
idea menarik.. leh boh tang guestbook table.. tak yah hias terok2 dahh.. frame tue leh jadik focal point dahhh.. :)

p.s : ada bajet lebey.. chek pun nak jugakkk.. hehe.. tindakan luar kawal seorg B2B yg tamak..(chek ler tuee..) ehehehe :P
Ciksue said…
si kecil
sue pun berkenan la
tapi majlis sue takde guest table.hahaha..majlis kat kg jer
ingat nak wat banner jer,even majlis kecil tapi kasi meriah tang lain,hehe
nizabeba said…
frame & banner tu dua2 cute..mst m'bantu memeriahkan majlis..hehe

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai