:: love is a gift ::

Monday, January 24, 2011

tempat tidur mereka

accomodation :

1. keluarga besar ku
2. keluarga encik chenta
3. kawan-kawan dari luar KL
4. OP
5. OV
6. MUA

status:

1. nothing to be worry. memang besar keluarga aku. tapi kami dah biasa berkumpul. lagipun mostly tinggal dalam kedah. my close auntie & uncle pun ramai kat alor setar. pandai lah masing2 nak tidur. lagi seronok kalau tidur ramai2 kat ruang tamu. baru lah feel kenduri. ada satu homestay jugak dah dibooking. back up kalau betul2 tak muat.

2. awal-awal abah dah bookingkan homestay. the same one masa tunang dulu. done.

3. dah update no contact homestay dan hotel. ada yang belum decide boleh datang atau tak. ada yang dah booking.

4. 5. 6. tahu kena sediakan. tapi lupa nak tulis in to-do list. nasib baik teringat. dah booking semalam. tapi ada perubahan tarikh check in check out. kena update balik.

2 comments:

yUmIe said...

aku pn bru2 ni blk dh setel homestay tuk family fiance..tinggal homestay tuk kwn2 die plus best men die je nt yg xlg..huhu..tabik r kt ko kechik..awal lg dh setel sume..aku slu last minute..hoho

farahfatihah said...

dah banyak yang boleh update list nih