bunga tangan

i heart these handbouquets.
(for self reference - nanti nak tunjuk kt florist nak bunga apa..hihi)

source : sher


fuzz's wed

chantique

whitelacetale

Comments

Nora a.k.a Aira said…
oh saya nak bunga no.2 .. PURPLE !!!! =)
Xora said…
Saya nye bunga tangan akan ikut warna samping D saya, jadi warna yg purple pink tu kot! cantik!
ZARA said…
dear i suka yang 1st tu!!!
Cik Belle said…
semua hb cantek2!!
amElyn said…
i suka from chantique!!!
aiyo.belom decide lagi nak hb kaler apa.. sangat rambang mata~
agak2 if kalerful, cantek tak??? =P
masmOna said…
alamak semuanya pun cantek n gorges. rambang mata -_-
si kecil said…
hehe..ye..suma cantik sgt kan..
saya pun rambang mata.
Q said…
Hi, lama tak mengomen..hihihi
wah, advance sungguh membuat persiapan..hihihi

thanks a lot, boleh dijadikan panduan satu persatu..

nak bagi idea, why dont u try something different dari hand bouquet nie, maybe boleh pki bunga lain mix dengan rose..nanti boleh panggil bunga si kecil..:) semua bunga di dunia cantik...hihihi I pon rambang mata..:)

good luck!!!kita tunggu keputusan akhir...:)
si kecil said…
hi Q!
i like your idea! tak specific kepada roses je kan..mix bunga lain juga. ok2..nnti saya survey plak bunga yg sesuai.

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai