:: love is a gift ::

Friday, July 16, 2010

bunga tangan

i heart these handbouquets.
(for self reference - nanti nak tunjuk kt florist nak bunga apa..hihi)

source : sher


fuzz's wed

chantique

whitelacetale

9 comments:

Nora a.k.a Aira said...

oh saya nak bunga no.2 .. PURPLE !!!! =)

Xora said...

Saya nye bunga tangan akan ikut warna samping D saya, jadi warna yg purple pink tu kot! cantik!

ZARA said...

dear i suka yang 1st tu!!!

Cik Belle said...

semua hb cantek2!!

amElyn said...

i suka from chantique!!!
aiyo.belom decide lagi nak hb kaler apa.. sangat rambang mata~
agak2 if kalerful, cantek tak??? =P

masmOna said...

alamak semuanya pun cantek n gorges. rambang mata -_-

si kecil said...

hehe..ye..suma cantik sgt kan..
saya pun rambang mata.

Q said...

Hi, lama tak mengomen..hihihi
wah, advance sungguh membuat persiapan..hihihi

thanks a lot, boleh dijadikan panduan satu persatu..

nak bagi idea, why dont u try something different dari hand bouquet nie, maybe boleh pki bunga lain mix dengan rose..nanti boleh panggil bunga si kecil..:) semua bunga di dunia cantik...hihihi I pon rambang mata..:)

good luck!!!kita tunggu keputusan akhir...:)

si kecil said...

hi Q!
i like your idea! tak specific kepada roses je kan..mix bunga lain juga. ok2..nnti saya survey plak bunga yg sesuai.