dress with flowers

saya rasa baju ini sangat cool dan cantik. ada bunga2 ditampal di bajunya. ini ialah pemenang busana ratu sehari. saya cilok dari facebook kak naza sentuhan derina. MUA dan baju ni dari johor bahru. cantik kan..


Comments

Cik Belle said…
cutting baju die lawa ek.. sesuai untuk brides. hehe
Xora said…
Tengok kasut dia! Pink!
si kecil said…
cik belle: mmg busana pengantin. owner dia dari JB. tapi tak ingat nama apa.

ci xora: ye! sama dengan kasut awak! cantik..matching dgn bunga2 di baju n bunga tangan dia.
brid3ofkayangan said…
lawakan ada bunga2 tampal ni...unik and fresh...
ElyaElmo said…
ehh menarik gakk klo design mcm ni buat dekat garden..kan?
@ty_farEd said…
meamng cantik..!!! but kalo pakai fresh flower tu.. nak kene care lebih...!! control ayu lar gitu.. name lagi pengantin kan...~weeeeee :)
thezaila said…
i heart her heels.. =)
si kecil said…
bride dr kayangan: lawa kan.. unique.

elya: a ah la..tema garden sgt sesuai ni..

aty: freshflower ke? rasanya artificial kot..kalo freshflowers kena last min gak nk tampal2 tu..susah woo..

zaila: me too!!! pink.
cik yaya said…
kak naza make up cantik sgt kannnn..too bad melepas lah utk my W day sbb dia full..tensen makk

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai