:: love is a gift ::

Sunday, July 25, 2010

review e-day : catering

for catering masa e-day tu, saya bagi 5 bintang! the food, setiap yang datang cakap sedap. the service, cekap, khemah dipasang 2 hari sebelum. (tapi i malu part ni sbb mcm beriya sgt..), service masa kenduri pon bagus, meja sentiasa bersih dan cepat dikemaskan.

ini jiran-jiran saya yang sangat amat banyak membantu.
tanpa diorg mungkin disaster majlis.
terima kasih banyak2. =)

ini encik tunang dan family.
makan tak ingat tunang ni..saya tengah kebulur dalam umah.
untuk family vip, catering ni hidangkan makanan atas meja.

harga : rm6.50 seorang.
additional : upah masak kambing RM100 seekor.
khemah: rm 200 satu khemah (yang ni tak sure harga)
lauk : ayam goreng berempah, daging masak apatah yg itam2 tu tapi bukan masak kicap, gulai dalca, kurma kambing, acar buah, ayaq siram, buah oren..hehe

interested?
here's the contact number
Majid's Catering
Canopy (anak pak majid nama abg jan, nama company tak ingat)
Rumah : 04-7319659
HP : 012-4947854
Anak Pak Majid (Abg Jan) : 012-5695256
Abg Jan ni uruskan canopy. segala jenis canopy ada.
tapi kalau khemah utk perkhemahan tu tak ada la..hihi..

dan saya n family dah confirmed amik catering ni lagi utk majlis nanti. =)


p.s.: kalau tak caya sedap, tanya qistin. dia makan dua kali. hehehe..oopps..terpecah rahsia.

4 comments:

Qis said...

shadapyuh! :P

si kecil said...

hahahahaha!!

MY said...

This is great!! Thanks for sharing.. hhe

si kecil said...

it's my pleasure =)