review e-day : hantaran - kek

hihihi..macam best tengok cik nora a.k.a aira review pasal kek tunang. tiba2 saya pun nk sibuk2 update gak. hehehe..

kek tunang ni hantaran daripada encik bolat kepada saya. pilihan beliau sendiri bentuk ni. ladybird yang sangat comel. ditempah di secret recipe. cara nak tempah, pegi ke mana2 secret recipe, tanya diorang boleh buat tak. seminggu sebelum tarikh nak amik. kek kat dalam encik bolat request kek coklat - my favourite. hehe.. dan tau2 la kek secret recipe kan..sedaaaappppp sgt! harga utk kek ni rm98. kalo nak design lebih canggih manggih mahal la lagi.

nampak tak terbojol kt tepi tu..hehe..
saya rasa sebab panas, fondant tu menggelembung.
but still nampak comel..*puji sendiri*

aksi ganas disaksikan my nieces n nephews..
ladybird nak kena sembelih..hehe.
sayang gila rasa masa nk potong ni.


Comments

mysarah said…
comel giler kan kek ni. pernah jugak terpk nk tempah kat SR jer =)

memang sayang nak potong!! huhu
Nora a.k.a Aira said…
waaaa comelnyer kek dia...ladybird..
heheh kalo nora pun sayang nk potong hehe :)
@ty_farEd said…
sungguh comeL...!!!!
Cik Belle said…
comelnyaaa! hehe.. ari tu kan, i pon nak tempah kat SR. tapi, ada orang nak sponsor SR jugak. terima aje la seandanya. tak dapat la nak order cake fondant SR. sedap kan kek fondant SR!
ElyaElmo said…
sikecil..tu fondant yeh??
manis ak SR buat?
A W E E N N Y E said…
awn jarang2 dpt blog walking..kalo rs nak comment, comment je tnpa melihat reply..br prasan yg awn pnah comment one of ur entry....harini sesi review all ur blog.wink

lot's of love-aween

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?