kenapa komen ilang?

saya tatau kenapa komen tak keluar kat comment box tu. tapi saya dapat notification email. dan saya yakin commentator ni tak delete. blog sila jangan sengal. ke saya punya je yg pening??

Nora a.k.a Aira has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
ouch..purple..my fav colour hehe :) cantek!
sikecil: my fav too!

A W E E N N Y E has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
awn pn tringin nak DIY sndiri hantaran ...nak surprise si dia...tapi ntahlah, tgk nnt mcm mn. Apa akan jadi...awn ni malas sket bab2 kesenian ni..kalo suruh nyanyi or tarian tradisional nak la..just kidding!!!
good luck
sikecil: haha..sama lah kita..tu yg ragu2 tu mampu ke buat sendiri ni. dulu2 cikgu seni cakap jgn cuba2 buat..sbb teruk sgt.hehe..

amElyn has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
eh suka la part entry tudung vispera tuh!
nak tanya, dia mmg customize the tudung based on our shape muka eh??
hmm.im wondering how they will charge.pricey ke reasonable??
im following u dear~
feel free to dro by n share info or any tips sama2 eh!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
kip in touch!! xx
sikecil: hi amelyn, welcome2! saya linked awk k. ye tudung vispera tu dia mmg customized ikut muka kita. hmm..saya dpt free. hehe..tapi yg saya tau harga dia agak reasonable..dia jahit sndiri. berbaloi. kemas.

ElyaElmo has left a new comment on your post "DIY hantaran?":
Si kecil..kawan elya buat hantaran mcm Arma ni last month..die kata buatnya sgt senang...
Elya rasa tunang si kecil kenal mmber elya ni...cuber tnye die, kenal tak Tania, klo kenal, Si kecil, leh usha2 kat FB die :D
sikecil: waah..yeke..will check on it! thanks elya.





Comments

masmOna said…
eh same lah yang. i nye comment pun hilang jugak..tapi semuanya dapat notification.wuwu!!nape nih nape nih T_T
sk said…
sy punye komen pon hilang! sbb tu certain komen, takde dlm comment box sy termasuklah awak punya.. huhu
Amalina said…
i have the same prob as yours..blogspot tgh sengal la kot :D
Nora a.k.a Aira said…
waaa same with me :(
amElyn said…
thanks dear!
omg, bestnyaaa dpt free!! so envy~
=)
si kecil said…
yeay! all coming back! hehe..
mysarah said…
i pown sama gelabah sume benda takut ilang. but this morning dah ok. lega =))

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai