shoes

dah scheduled post ni. pastu tengok2 cik xora pun punyai impian yang sama. yeah! her shoe will be in pink. sangat cantik!

*mode berangan bersambung* part kasut pulak. saya berangan2 mahu pakai kasut berwarna masa reception. contra dgn baju yang berwarna putih. tapi masih kekal dalam warna tema. tapi soalannya, kat mana nk cari kasut warna camni? mahal ke murah? i don't want to spend too much just for kasut. ye, saya boleh pakai lagi, tapi banyak lagi keperluan lain yang penting daripada berhabis untuk kasut. bersederhana tu utama. janji cun.





source: pakcik kesayangan (google)

p.s: tahu tak google telah disenaraikan the best work place of the world?
kalau tengok facilities kt situ memang best lah.
tapi keja stress ke tak tu tatau la kan.


Comments

dear,
look for this website. they offered a great shoes yang i rs sgt sesuai nak jd wedding shoes.. sumpah cntik2!

www.lolitacandy.blogspot.com.

happy shopping!
si kecil said…
thanks! will explore the page. hehe..
Xora said…
SiKecil, kadang2 kasut yg warna2 dasyat camni, kat kedai2 yg tak disangka ada, ada! warna berani cam ni, susah nak cari kat kedai2 kasut standard pasal takde market dan ikut season. tapi tu tak bermakna mustahil nak cari. boleh cari nye ni! all the best ya! set budget kamu bawah seratus. jgn lebih :) boleh dapat! aja aja fighting!!
si kecil said…
ye ke xora? i wish awak ingat kt mana kedai tu..saya suka sangat kasut pink awak tu. haha..akan berusaha! kalau xora dapat jumpa, saya pun boleh jumpa! yeaah! come on!
thezaila said…
those kasuts are gorjes...

xora.. totally agree with you.. i beli kasut nikah warna fucia pink kt dalam katalog... apa jenama ntah.. 49 hengget jek..
si kecil said…
zaila: 49 hinggit???? wowww!! sangat menarek.. warna purple plum xde ke? hehe..kena start cari dah ni. kalo jumpa terus beli je..kang nk jumpa pula dah payah. takkan kaki nk berubah2 size plak kan..
Xora said…
SiKecil, saya jumpa kasut tu kat Sunway Pyramid. tak igt kedai mana. Kadng2 kat area kedai2 cam funky2 tu, byk kasut2 cantik tau!
si kecil said…
sunway pyramid here i comeee!!!!
kay kamal said…
shoes yg cantik takut tak comfy..make sure try kaw2 tau..if kaki sakit will translate on the face
Cik Belle said…
kat sungai wang pon banyakkkkk sangat kedai kasuttt.. maybe boleh pergi tengok situ juge. hehe..
ElyaElmo said…
kaki ku susah nk cari sizeeeee....:(...
elya minat dengan kasot2 dekat blog lolita candy tu...tapiii mcm takde size jee :(
Xora said…
Lupa nak cakap, masa saya masuk Charles & Keith, ada kasut warna ungu yg cantik!
si kecil said…
kay: so true!! dh la satu hari kena berjalan. harus muka senyum selalu.

cik belle: sg wang? ok2..nanti nk terjah. tp tak familiar sgt area situ.

elya: kt blog tu cantik2 kan..tp x jumpa pon warna purple.

xora: charles & keith???? waaahhh!!! x cukup budget la..takmau masuk. takut menangis2 nk beli dpn kedai tu plak.

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai