cerita minggu-minggu terakhir

dari johor ke kl. dari kepong ke rawang. dari rawang ke shah alam. dari shah alam ke cheras. dari cheras ke damansara. memang tergolek la den.

tak tergolek sgt la. sempat tengok nurkasih lagi. kihkihkih..

finale fitting baju untuk bertandang.
teeeetttttttttt!!!! baju dah ok. perut ku berlapis2. fyi, aku xpenah gain weight seberat sekarang ni. never have a thought akan face this kind of problem. macam tak caya tgk bonjol2 yg terkeluar tu. hukhuk..sbb saiz badan yg kecik. badan aku tak mampu nk tampung berat 45kg pon. oii badan!! 45kg tu berat model taahuu?? keding n hot je model2 tu. aku baru 45 bukan 65 lg pon! errkk..boleh pulak ade lebihan2 itu. cis cis cis.. *masih tak boleh terima kenyataan*

amik photocanvas & photobook
both are fine. alhamdulillah~~ utk guestbook corner punya deco.

jarum peniti dah beli 2kotak. haha..

penat redah jammed.

tengok nurkasih.

Comments

Miss Sunshine said…
wah... dan banyak dah persiapan die...

hmm, best tak cite nur kasih?
harzharun said…
ngeee....nape aku lak yg nerbes?..hehe....saat ni la plg best & plg bmakna....hr2 terakhir sblm bgelar bini org....
Hidayati Farhan said…
waaaa, 45 je berat. cemburunyaaa. saya klau dpt 45 balik da more than happy

mesti berdebo kan nasrah. heee
Good luck Nasrah!! It's about time sudah? Mine will be in 4 months :).

BTW, kalau nak hide kan lemak2 tu, pakaila spanx. Tapi taktaulah whether you can get it within a week because usually people buy online. Not sure if ada jual dekat any kedai. Other than that, cuba try tengok La Senza. Sometimes dia jual baju2 yg nak make your figure looks smooth. Corset I don't recommend la..memang nampak cantik tapi sakit nak menahan pakai satu hari. Kena duduk tegak2, tak boleh makan banyak sangat..huhu..unless you don't mind that is. No pain no gain right? :)
lind said…
45 tu berat org2 comel je. sanding nanti konpem pakai korset kan
ah, lalu je depan rumah aku. takmo singgah bagi mc value double cheese burger pun :(
all the besh sk :) dup dap huhu
Q said…
sama lah kita...dulu tak pernah naik badan sekarang ni naik plak nak naik pelamin nie!!hahahah alll the besh!

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

seri inai