teaser - the reception dress


amacam? sexy tak? paras peha uolls.
haha..

harus lah yang separuh tu.
the picture sent to me tru mms.
sadis tak, tgk baju sanding sndiri tru mms je.
but at least aku tau baju tu wujud.

syukur sangat dah.
alhamdulillah.

yg ni first pic, belum siap sepenuhnya.
baju tu masih in progress.
ada 2nd pic dia hantar hari ni.
looked much better.

kira aku pon dapat teaser gak la.

gamba pun blur2 gitu.
aku pon main agak2 je warnanya tu. huhu..


Comments

jooleata said…
wahh.. best! :) kasi nampak cantik tau nnti~
Wawa Yusoff said…
aaaww...! sexy yaww..! hehe :)
cikFM said…
cantik.. suke design yg mcm tu...
tqahmisdar said…
terkejut tqa..ingatkan yang singkat tu..hehe
Mai Sakurada said…
kalau pakai skirt pendek tu.. jgn lupa pakai topi tu skali.. ekeke
fainie_riz said…
Ahahaha ingtkn yg sekirt tu..mmg meletopsss...nanges mak mentua tgk..hihiihi
thezaila said…
woot woot woot.. sudah siap baju dah.. x lama lagi tu.. tahnaih nas.. =) semoga semua nya berjalan lancar.. aminnn...
awwwwwww! kelas nokkk baju kau sexay! i likeeee! HAHAHA.

selamat bersiap sedia yer :)
yUmIe said…
Owh my!!rse cm xnk lg blk dr kedah time tu.nk tgk ko pkai bju seksis.haha..beb email kt aku map ko.aku nk terjah umh ko b4 aku blk ke kl smule buleh.xsmpt nk g wedding ko.huhu.hr ahad 29/05 tu klu ko dh ade kt kedah,jmpt dtg ke majlis aku k:)

yumie_hard@yahoo.com
si kecil said…
HAHAHAHAHAHA! sexay uoollss. terkejut tok imam dpn umah aku. heart attack. hikhik..

yumie, aku email skang!
Renee Meow said…
eh yg mane ni dear? white or brown..? both chante.. tp mata i trus tgk yg kat brown short dress tu..altho sexy, tapi i trus imagine yg brown tu jadi top dress, n then nanti tambah kain yg flowy2 mesti chantek.. but, still confused.. which one eh?? hehehe

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com
missbutterfly said…
hahaha..mati2 ingt yg brown tu..tak sabar nk tgk yg full!!
harzharun said…
ceh..jaja...xkan nasrah pakai skirt pendek...hahaha!!...
kecik, apa kata ko teaser 2nd pic plak...
Miss Sunshine said…
oooopss.. ingatkan design baru... siap ade topi lagi.. hihi.. ^_~
lind said…
ingat yg sexy tu. tak sabaq tunggu 4 jun. lepas kawin update laju2 ok hehe
didieadila said…
dd pon terbayang2 mcm renee ckp..top tu pastu nt ade skirt cntik..tipah tertipu yaw! hehe..
UyaRayza said…
separuh jer die bagi hehehe...kijam2 hehehe...separuh jer pn dh nmpk cntik hehehe

Popular posts from this blog

Lafaz Taklik bagi Negeri Kedah

cerita taska

apa nak tulis dalam guestbook atau wedding card?