:: love is a gift ::

Sunday, May 8, 2011

Idola, i am.

warning! ini adalah entry mode perasan.

tadi ternampak kat newsfeed fb. update from my fav card vendor. kekotakku a.k.a love d heart a.k.a putra putri wedding card. ye semua tu sama je sebenarnya. mana satu nama company, nama product, nama package aku pun tak pasti. yang pasti servicenya sama.

so, berbalik kepada cerita tadi. aku pun click. taraaaaa!! uiikk.. terkujat den. tengok post ni. tq tag yang ditempah and ready to collect. ingatkan aku punya. sekali tengok nama & tarikh, orang lain. tapi design n warna sebijik jibon sama. hehehe..

oh, did i tell you, design tq tag ni memang aku yang request? hehe.. same with my invitation cards. aku gedik nk warna, background n bracket mcm tu. tp part kalendar tu mmg aku tgk cth yg dah ada kt gamba diorg la. hahaha.. yes, they can make it real.


gua memang idola la beb.



sama tak dgn yang ni?

hehehe


:)

bangga jap. perasan jadi idola.
terima kasih la cik zila & zamri.
awal benor korg buat tq tag. hehe..

7 comments:

dyll basri said...

aku nak tiru ko jugak lah!!! hikhik... tapi bracket ni chantek sgt kan.. saya sukeee bracket!!!

rina said...

hehe excited buat.. rina pun baru buat tq tag smlm untuk bulan 7..

anaztasias nora aira said...

hehe. itu maknya design kamu sangatl lawa. weeeeeeeeeeeeee ~

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

cantiknye..best2

Renee Meow said...

nak tiru jugak le voley? hehehe :D like the colour n bracket frame ituewww..

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Moose said...

ni memang entry perasan ke entry perli org2 takde idea sendiri?

muahahaha.

hazlynda kushairi said...

BAHAHAHAHAHA ;P

secara jujur, aku tak kisah orang nak tiru ke apa tapi atleast bagi la credit atau ubah suai here and there, jangan lah tiru sebijik sangat kot? dimana identiti si pentiru?