:: love is a gift ::

Monday, May 16, 2011

of the surprised wedding gift


source pakcik google

seriously i never expected any supergoluxious wedding gift. kalau dapat 4-5 hadiah pun aku rasa dah cukup gempak. dah lama kot tak dapat hadiah banyak2. last time masa form 3, on my birthday. lepas tu hadiah2 daripada mama abah, boipren n tunang. xpenah dah on the same time.

selalu aku gurau2, serius gurau je, kalau org tanya nak apa, aku cakap nak peti ais 4pintu yg ada tempat keluar ais kt luar tu atau tv lcd flat screen 52inch, atau pakej honeymoon p london. hahaha..sanggup?

kenduri aku jauh. bila ada kawan2 n sedara mara sanggup datang, it's a great gift for me. bersyukur tak terkira dah. tak terlawan dengan mana2 hadiah dah. so, no need ok. it's very fine with me. kalau betul2 nak tahu apa aku nak, aku nak korang doakan aku n future husband yang baik2 untuk marriage ni. dunia dan akhirat.

tapi, kemarin ms on the phone dgn mama, mama bgtau my grand-auntie bg hadiah. vacuum cleaner electrolux. aku teruja gila! super excited! best gila ok. syookkk weeyy dapat hadiaahh!! hahaha..pardon for being sgt excited. sbb unexpected kot kan.

my first wedding gift dapat from qistin, about setahun lepas. haha..tp baru p amik last 2 weeks. bride & groom thirt!! n queen & king tshirt!! gift ok! maksudnya free! dr thn lepas dah berangan2 nak pakai masa pagi sebelum reception tu. cool tak..bride n groom. hihi..pastu yg lg satu nak pakai masa reception belah laki. seb baik muat lg size tu ok. cuak gak.

my dear supercool friend, syira pun cakap dah beli hadiah. hadiah yang takboleh dibuka depan orang. hahaha..mengong syira. tp aku sukkkaaaa~~

shasha bg guestbook. i asked her to help me with the guestbook. end up she'll give me that as a gift. alhamdulillah~

jeles tak? ai ade kwn yg pemurah & super best. haha..

dah lama tak rasa best dpt hadiah camni. tatau nak cakap camna rasa..tp sangat happy.
:D

happy teacher's day!

8 comments:

tqahmisdar said...

i selalu mintak peti ais jugak kat kawan2..hehe

Miss Sunshine said...

bestnye dapat hadiah... =)
nak tgk t-shirt bride n groom tu boleh?

hazlynda kushairi said...

honestly, aku mungkin tak dpt hadiri wedding ko sbb aku mungkin pulang ke selatan untuk selesaikan beberapa perkara. babe, macamane sekali pun aku mesti jumpe ko kat JB/KL untuk bagi hadiah ok. u're more than a friend, bukan BLOGGING friend je ;P

~ NANA ~ said...

bestnyeee...rezeki tu :)

farahfatihah said...

bestkan dapat hadiah kecik? huhu tu belum on wedding day..t, lagi banyakkkkkk ko dapat heheheh jenuh nak buka =)

yUmIe said...

haha btl2..super excited weh..ko tgu jela nt..seronok!pstu bukak plak sambil dikelilingi ank sedara ke,sepupu sepapat yg kecik2 tu ke..sbb dorg lg super duper excited dr kte.siap tlg pass adiah satu2 kt kte.ps2 ramai2 teka b4 kte buke pembalut adiah tue..hehehe..slmt semuanya k.insyaallah:)

WiddY said...

kecikk!!!tiada ape yg hendak dikomen....
selamat hari guru k!!!!

si kecil said...

tqah: mintak mende2 mahal, sbb tau xkan dpt. haha.

sunshine: boleh.nanti saya snap ok..

lynda: *hug* betul! u're more than a blogging friend to me jugak!

nana: best! :)

ff: haha..ade ke org nk bg nanti?

yumie: alahai..ye ke..best pulak imagine masa tu. hehe..

widdy: thank you. :)